Akershus 4 div: Resultater og kampfakta 11.serierunde

Adam Olsen, Kløfta. Årets første hattrick. (arkivbilde fotballnerd.no)

kløfta logo      Blaker IL  nittedal fotball logo

11.serierunde fikk følgende resultater:

11/6 Fu/Vo2 – Fet 2-2 (FV: Moltzau 64,82/F: Bergan Foss 49, Søgård 51)

Første uavgjorte hjemmekamp for Fu/Vo2, mens Fet spilyte sin første uavgjorte bortekamp for sesongen.

13/6 Rømskog – Raumnes & Årnes 2-2 (R: Bergquist 31, Aaserud 58 str/RÅ: Elvethun Hansen 11 str, Sramek 68)

Raumnes & Årnes er fortsatt ubeseiret borte og er nå bokført med 3-3-0, men venter fortsatt på sin første hjemmeseier (0-3-2)

13/6 Blaker – Nittedal 6-2 (B: Karlsson 22,23, Martila 65,82,89, Mathisen 77/N: Særnmo 16,Hansen17)

Nittedal scoret kampens første to mål etter 17 min, men Blaker kommer tilbake og scoret to mål i løpet av et minutt, og kampen er da 23 min gammel. Pauseresultatet var 2-2, men innbytter Per Einar Martila, som kom inn i det 60.min, ble den store helten med sitt hatrick i løpet av 24 min!

13/6 Gjelleråsen – Eidsvold TF2 6-2 (G: Rudiløkken Larsen 1,60, Grandre 8, Ryden 24, Mathisen 75, Fera 93/E: Hølmo Solberg 27, Tosterud Woldsnes 51 str)

13/6 Eidsvold IF – Gjerdrum 2-4 (E: Fjeld 67, Johansen Kristiansen 74/G: Solheim 13, Vestbø Rødsrud 18,87, Rogstad Aadnøy 90)

Gjerdrum ledet 2-0 etter 18 min, men hjemmelaget kom ajour etter 74 spilte minutter. Men i de siste 3 min av kampen, scoret Gjerdrum to nye mål, og vant 6-målskampen på Eidsvoll.

13/6 Skedsmo2 – Rælingen 0-1

Skedsmo2 fortsetter den dårlige hjemmestatistikken som nå viser 1-1-5, mens borte har laget vunnet alle 4 kamper!

15/6 Kløfta – Skårer 5-1 (K: Olsen 30,31,82, H.Saleh 57, W.Saleh 64/S: Okehi 74)

Kløfta er fortsatt ubeseiret hjemme og lagets toppscorer, Adam Olsen, fant nettmaskene hele 3 ganger og ble kampens store spiller. Siden Christoffer Blix, hos Fet, ikke noterte seg i målprotokollen, tok Adam Olsen over som toppscorer i divisjonen og er nå bokført med 17 mål, mot Blix sine 15 mål. Skårer er fortsatt uten borteseier i årets sesong, og er fortsatt desidert sist på tabellen med fattige 4 poeng.