Ancelotti om King-overgangen

212
Joshua King i duell med Sami Khedira på Ullevaal i 2016. Foto: Willy Larsen, Fotballnerd.no.

Carlo Ancelotti gleder seg til å jobbe med Joshua King. Han avslører at Everton vurderte å hente ham allerede forrige sommer.

King scoret 53 mål på sine 184 kamper i Bournemouth og det er blant annet dette som har vekket interesse fra Evertons manager.

-Joshua King er den rette profilen som vi trengte, sier Ancelotti og fortsetter:

-Vi så på ham i sommer og med hans kvaliteter vil han forsterke vår tropp. Han er en kraftfull spiller, en rask spiller og vi har signert ham så vi har flere alternativ på topp. Han kan dekke alle offensive posisjoner og har erfaring fra Premier League, sier Ancelotti på sin pressekonferanse ifølge Evertons nettsider.

- Annonse -

Everton skal spille mot Leeds på bortebane onsdag 3. februar. Det kan bli første mulighet for King til å spille. Everton ligger før onsdagens runde på en 8. plass på tabellen i Premier League.

-Vi må få tilbake entusiasmen og holdningen i laget vårt. Dette er nøkkelpunktet til å ha suksess og få suksess. Det er god læring for framtiden. Med bare kvalitet vil vi ikke kunne vinne fotballkamper. Selvsagt har vi kvalitet, men vi må legge til entusiasme og holdninger, sier Carlo Ancelotti.

Engelsk fotball diskuterer du i Facebook-gruppen: Vi som følger engelsk fotball

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -