Molde henter ungt talent

456

David Datro Fofana (18) fra Elfensbenskysten er nå klar for Molde. Spilleren har inngått en avtale ut 2024. Fofana har vært med i landslagstroppen for Elfenbenskysten i 2020.

-En skikkelig spennende unggutt, et prospekt som vi har fulgt lenge nå. David var faktisk på besøk i mars 2020 rett før covid-19 kom og vi måtte sende ham hjem i igjen.  Vi har holdt kontakten og han har hatt en fin utvikling der nede og har vært med i landslagstroppen til Elfenbenskysten, sier Molde-trener Erling Moe og fortsetter:

-Det er en unggutt som vi har store forhåpninger til.  Vi skal være med på «fotballveien» til David, slik at han blir så god som mulig, men det vil selvsagt bli en tilvenningsperiode sier hovedtrener Erling Moe til klubbens nettsted.

Fofana selv er glad for å være på plass i sin nye klubb.

- Annonse -

-Jeg er veldig glad for avtalen med Molde Fotballklubb og ser frem til kunne score mange mål for klubben og ønsker å bli en toppscorer.  Jeg trives veldig godt i Molde, en stille, flott by og jeg har blitt veldig godt mottatt her, hyggelige mennesker sier David Datro Fofana.

Les også: Sigurdarson til Molde

Norsk fotball diskuterer du i Facebook-gruppen: Vi som følger norsk fotball

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -