Arsenals skademareritt

430
Arsenal
Arsenal logo

Skademarerittet for Arsenal bare fortsetter og fortsetter denne sesongen. I gårsdagens kamp sluttet også Koscielny og Sanchez seg til Arsenals skadeliste. Er det slike skader som kommer til å ødelegge Arsenals gullsjanser nok en gang?

Både Laurent Koscielny og Alexis Sanchez gikk av banen i helgens kamp mot Norwich med skade, og slutter seg til den store listen av skader Arséne Wenger allerede har i troppen sin. Kieran Gibbs, Mikel Arteta, Francis Coquelin, Jack Wilshere, Tomas Rosicky, Theo Walcott, Danny Welbeck og nå også Koscielny og Sanchez.

Arsenal har i «alle» år slitt med skader, og det har vært en avgjørende faktor i tittelkampene og gjort at London-klubben ikke har klart å vinne tilbake tittelen de sist sikret seg i 2004. Som vi har sett i så mange år, så sliter Arsenal uten sine stjerner ettersom de ikke har nok spillere til distribusjon. Og det er nok dette som er konsekvensen for å signere for få spilleren i overgangsvinduet sommeren 2015.

Men hva er grunnen til alle skadene Arsenal konstant får? Er det for harde treninger? Er det bare uflaks? Det er det vel bare Wenger og hans støtteapperat som vet helt sikkert, men alle oss andre bare kan spekulere.

- Annonse -

Etter Norwich kampen hadde Wenger dette å si angående skadene: Vi vet ikke hvor lenge Sánchez blir ute, men det er et tungt slag for oss. I tillegg avsluttet Cazorla kampen på ett bein, mens Koscielny måtte gå av banen tidlig. Vi må vurdere situasjonen i morgen.

Alexis Sanchéz skadet under Norwich kampen. Har Arsenal nettopp mistet sin viktigste spiller?
Alexis Sanchéz skadet under Norwich kampen. Har Arsenal nettopp mistet sin viktigste spiller?

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -