Det var klart for ein viktig kamp mellom dei to laga som kjempa om opprykk til OBOS-ligaen. Åsane hadde eit litt større press på seg før denne kampen på grunn av heimebane fordel, og at dei burde ha med seg eit bra resultat før kampen i Halden neste lørdag.

Og det var ein kontrolert første omgang. Åsane styrte kampen uten og klare og sette ballen i mål. Men litt ut i den andre omgangen klarte dei det. Det var eit frispark som gjekk rett i muren. Ballen endte opp hos Didrik Fredriksen som skåra kampens første mål. Og Åsane var ikkje ferdig. 10 minutt etter var ballen i mål igjen. Denne gangen var det Kristoffer Stava. 2-0. Dette blei også sluttresultatet.