Bundesliga lørdag!

49

For en runde vi fikk!

Dortmund-Wolfsburg 3-0

En jevn første omgang, men etter pause styrer vertene matchen. 1-0 Hazard etter 53 min. 58 min 2-0 Guerreiro. 88 min og 3-0 på straffe Mario Gøtze. Det betyr at gjestene gikk på sesongens første tap, samt at vertene endelig er kvitt uavgjorttralten.

Leipzig-Mainz 8-0

Stakkars gjestene. Rein overkjøring. 1-0 Sabitzer 5 min. 2-0 Werner 30 min. 3-0 35 min Nkunku. 4-0 Halstenberg 38 min. 5-0 Poulsen 44 min. 6-0 Werner 48 min. 7-0 Mukiele 50 min og Werner til 8-0 etter 87 min.

Leverkusen-Gladbach 1-2

Wendt sendte gjestene i ledelsen etter 18 min. Volland til 1-1 etter 25 min. 1-2 etter 42 min ved Thuram. Drama på overtid. 96 min, VAR i aksjon. Takling av Bailey gav vertenes mann rødt kort.

Frankfurt-Bayern 5-1

Overkjøring igjen. 1-0 ved Kostic etter 25 min. 2-0 ved Sow etter 33 min. Lewandowski ga gjestene sitt trøstemål etter 37 min til 2-1. 49 min og Abraham til 3-1. Hinteregger til 4-1 etter 61 min. og dagens siste goal, 5-1 ved Pacencia etter 85 min.

Bremen-Freiburg 2-2

Rashica sendte vertene i føringen etter 9 min. VAR etter 21 min, gjestene setter et frispark i mål men blir annullert. Petersen til 1-1 etter 28 min. 59 min 2-1 ved Selassie. Haberer fikk sitt andre gule for vertene etter 87 min og en tidlig dusj. Men på overtid ordnet Petersen 2-2 og poengdeling.