Großaspach-seier i Zwickau

45
Kai Brünker var Großaspachs matchvinner mot Zwickau. Bilde: Silesia711, Wikimedia.

(Zwickau  -Großaspach 0-1) SG Sonnenhof Großaspach har foreløpig forlatt nedrykksplassene. I en hendelsesrik kamp i Zwickau scoret Kai Brünker det avgjørende målet.

Etter rolige ti minutter tok Zwickau styringen. Vertene produserte flere store muligheter mot et passivt bortelag. Den største sjansen hadde Elias Huth som traff tverrliggeren etter 25 minutter.

Først mot slutten av omgangen våknet Großaspach – og traff treverket to ganger. Kai Brünker traff stolpen etter Panagiotis Vlachodimos’ innlegg. Kort tid senere styrte Huth ballen i egen tverrligger etter et nytt innlegg Vlachodimos.

I andre omgang tok det ti minutter før kombinasjons Vlachodimos-Huth sørget for kampens eneste scoring. Großaspachs nummer sju slo et hjørnespark i boksen. Brünker stanget inn ledelsen.

I det følgende skapte gjestene flere gode muligheter og kunne ha økt ledelsen. Først i kampens siste fem minutter var Zwickau farlige igjen, men klarte ikke å utligne.

Etter seieren har Großaspach 15 poeng etter 14 kamper og forlater foreløpig nedrykksplassene. Zwickau ligger midt på tabellen med 19 poeng.