Aubameyang: Jeg drømmer om en overgang til Real Madrid

414

Dortmund toppscorer, Pierre Emerick Aubameyang har så langt denne sesongen, vært brennhet foran motstanderen sitt mål. Nå snakker han om sin egen fotball fremtid.

Bundesliga-klubben Borussia Dortmund har vært sterke så langt denne sesongen, laget som fortiden ligger på en andreplass i Bundesliga etter suverene Bayern München.  Den største årsaken til suksessen av «Die Scharzgelben» har vært spissen Pierre-Emerick Aubameyang, som har notert seg for for 20 av klubbens 53 mål.

Den store suksessen har nå fått spilleren til å drømme om en overgang til  til den spanske kongeklubben Real Madrid.

– Min barndomsdrøm var å spille for Real Madrid. Jeg lovet min bestefar, som var fra Avila 110km fra Madrid at jeg skulle spille der. Jeg vet at det ikke vil bli  lett, men det har alltid vært i tankene mine, sier Aubameyang til den franske avisen L’Equipe. Hurtigtoget til Dortmund sier videre at han som liten gutt så mange videoer med den tidligere Real Madrid-legenden Hugo Sanchez og Dortmund-spillerens målfeiringer, som kalles for «saltomotale-feiringen»,  er en hyllest til den tidligere Real Madrid-spissen.

- Annonse -

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -