Zlatan-show da PSG vant

124

Zlatan Ibrahimovic fortsetter å herje for Paris St. Germain. Lørdag scoret svensken to av målene til hjemmelaget i 4-1-seieren over Reims.

Zlatan Ibrahimovic var i både målscorer og, noterte seg for assists ved to anledninger i dagens kamp mot Reims. Svenske troner også øverst på toppscorerlisten i Ligue 1.  Spissen står med 23 scoringer. Nestemann på listen har 12. På tabellen er PSG omtrent like overlegne. Laget til Laurent Blanc leder med 27 poeng på Monaco som møter Troyes lørdag kveld.

Hjemme mot Reims tok det ikke lang tid før hjemmelaget tok ledelsen, etter bare 12 minutter spilt av kampen  da den nederlandske høyrebacken Gregory van der Wiel gjorde 1-0. Deretter utlignet bortelaget, før Edinson Cavani og Ibrahimovic score to mål på ett minutt rett før pause.

20 minutter før sluttsignalet kom gjorde Svensken det atter engang da ha klinket ballen på volley å rett i mål til 4-1 for hjemmelaget. Svensken som var involvert i  absolutt alt som skjedde i PSGs angrep. Var utvilsomt dagens mann for pariserne.