Poengdeling i "norsk" duell i Bundesliga 2

240

Ruben Yttergård Jenssens Kaiserslautern og Bård Finnes Heidenheim spilte 2-2 i den tyske 2. Bundesliga lørdag. Begge nordmennene startet, kampen for sine respektive lag, men begge ble byttet ut.

Etter en dårlig første omgang, ble det mer spenning og mer fart i løpet av andre omgangen. Før det hadde gått et minutt av andre omgang i kampen, gikk gjestene Heidenheim opp i ledelsen. Arne Feick laget kampens første mål.  Men det stoppet ikke der.

Ti minutter senere utlignet Markus Karl, mens Stipe Vucur ga vertene ledelsen med et kvarter igjen å spille. På overtid sørget Robert Leipertz for poengdeling.

Yttergård Jenssen ble byttet ut etter 88 minutter, mens Finne, på lån fra Köln, måtte gå av banen etter 69 minutter. Begge klubbene ligger plassert midt på tabellen, men opprykksplass er ikke helt utenfor rekkevidde.

Tilskuere: 13000 (utsolgt)