Avd. 3: Analyser/fakta 26.runde: Lura klar for 4.div – Fløy IL vant med 14 poengs margin på Pors!

417

Mirakelet skjedde ikke: Lura er klar for 4.div etter 2-2 hjemme mot Brodd. Lura måtte vinne stort mot Brodd, mens Halsen måtte gå på et stortap hjemme for FK Tønsberg, men det skjedde da ikke.

Fløy IL vant sin siste kamp 4-1 over Staal Jørpeland, og vant avdelingen med hele 14 poengs diff til Pors. Helt suverent! «Man of the Match» var Dardan Dreshaj, som scoret samtlige goaler for seriemesteren Fløy IL, forøvrig et ekte hatrick i løpet av den første halvtimen!

Avdelingens suverene toppscorer, Tobias Lauritzen, scoret hatrick for Pors borte mot Express da laget vant 3-0. Han scoret forøvrig også hatrick i det første oppgjøret mot Express i juli da Pors vant 6-1 hjemme!

fotballnerd.no v/Høviskeland benytter anledningen til å takke alle spillere og trenere for alle kampanalyser og hyggelige tilbakemeldinger i årets sesong! En stor takk til alle fotografer for bruk av bilder!

Resultater 26.serierunde:

21/10: Lura – Brodd 2-2 (0-0)

Før denne kampen, var forutsetningen for å få ny kontrakt for Lura som følger: Laget måtte vinne stort over Brodd, mens Halsen gikk på et stortap mot FK Tønsberg. Dette skjedde ikke. Lura spilte 2-2 hjemme mot Brodd, mens Halsen vant 2-1 over FK Tønsberg. Dermed er Lura klar for 4.div fra 2018-sesongen.

Sander Grelland og Alf Jakob Haaland Aano scoret for Lura, mens Jefferson David Concalo de Souza scoret begge goalene for Brodd

Brodd vant forøvrig det første ligamøte i juli med 2-1 hjemme.

vi fikk en kampanalyse fra hjemmelagets spiller, Michael Bekke: – Vi gjorde et ærlig og redelig forsøk på å berge plassen på lørdag. Vi gikk ut med 3 spisser fra start og produserte noen store muligheter i løpet av første omgang, men klarte ikke å omsette sjansene i mål.

I andre omgang får vi 1-0 etter 52 minutter, men slipper inn mål like etterpå. Alf Jakob Aano gir oss ledelsen igjen like etterpå, men nok en gang slipper vi inn et enkelt mål. Utover i kampen kjører vi på og ruller til tider over Brodd, men vi klarte dessverre ikke å sette sjansene. Gang på gang ble det skapt store sjanser, inkludert en straffebom, og kampen ender 2-2. Tungt å innse det faktum at vi har rykket ned, men en tabell etter 26 kamper lyver ikke, og vi må rett og slett erkjenne at vi ikke har vært gode nok, avslutter Bekke til fotballnerd.no

vi får også en analyse fra Brodds spiller, Petter Haukali: – Må ha vært en kjedelig kamp å se, et Brodd lag som bare ville bli ferdig med kampen, alle med innstillingen om at vi aldri taper 6-0 mot Lura. Lura ga det de hadde, som holdt til et uavgjort resultat mot et umotivert Brodd lag, avslutter Haukali til fotballnerd.no

21/10: Bryne 2 – Viking 2 2-1 (1-0)

To lag som kun hadde æren å spille for. Bryne 2 var klar for 4.div, mens Viking 2 hadde fornyet kontrakt i NT-ligaen. Scott Vatne scoret 1-0 for hjemmelaget, deretter utliknet Klajdi Burba for gjestene. Matchvinner ble innbytter Markus Eiane med sin 2-1 scoring etter 82 min. 3 min senere, får Viking 2 sin spiller, Thomas Slethei Madsen sitt andre gule kort i kampen, og dermed rødt! Han må da stå over seriepremieren i 2018-sesongen.

Viking 2 – Bryne 2 endte forøvrig 2-2 i juli

21/10: Express – Pors 0-3 (0-1)

bunn mot topp. Pors vant 3-0 i Fevik og «man of the match» var utvilsomt Tobias Lauritzen med sitt hatrick! Pors vant også hjemmekampen mot Express i juli, da ble det 6-1. Gjett hvem som scoret hatrick i den kampen? Joda, det var «selvfølgelig» Tobias Lauritzen! Han endte opp med suverene 32 goaler i 2017-sesongen, hele 8 goaler foran Dardan Dreshaj hos avdelingsvinner Fløy IL.

vi fikk følgende kampanalyse fra Pors spiller, Vegard Wrålid: – Kampen blei flytta fra naturgras til kunstgras grunna mykje vatn. Det var ruskevær, men også ein ruskekamp frå vår side. Express hadde, som oss, ingenting å spele for, men dei gav oss kamp uansett. I fyrste omgang var det bare ein god Birger Stangnes som sørga for at det sto 0-1 til pause. Etter pause fortsatte det med feriefotball frå vår side, men Tobias Lauritsen klarte til slutt å fullføre sitt sjuande(!!) hat-trick for sesongen. No er det ein etterlengta ferie på gong, så får vi lade opp mot opprykkssesongen til neste år, avslutter Wrålid til fotballnerd.no

21/10: Halsen – FK Tønsberg 2-1 (1-0)

Halsen fornyet sin kontrakt i NT-ligaen da laget vant 2-1 over gjestene fra Tønsberg. Scoringer av Jon Simen Fredås Jarbekk og innbytter Leo Mathias Rauan hos hjemmelaget, samt Junior Franck Kouta hos FK Tønsberg. Begge lagene fikk hver sin spiller utvist i kampen: Først var det bortelagets spiller, Scott Philip Woods som fikk marsjordre i det 66.min etter to gule kort, og i det 88.min led målscorer, Leo Mathias Rauan samme skjebne, også etter to gule. Halsen fikk forøvrig revansje for 2-1 tapet laget fikk i Tønsberg i juli, i det første oppgjøret i avdelingen

21/10: Sandnes Ulf 2 – Madla 2-1 (0-1)

hjemmelaget vant siste seriekampen, men var allerede klar for 4.div foran møtet med Madla.  Madla ledet 1-0 ved pause, men Sandnes Ulf 2 snudde kampen i 2.omg.

Sandnes Ulf 2 fikk dermed revansje for 4-2 tapet i det omvendte oppgjøret i Stavanger i juli

21/10: Fløy – Staal Jørpeland 4-1 (3-0)

Dardan Dreshaj scoret samtlige 4 goaler for Fløy IL og var kampens store spiller. Fløy fikk forøvrig revansje for 2-1 tapet på Jørpeland tilbake i juli. Dreshaj endte til slutt på en flott 2.plass på toppscorerstatistikken i avdelingen.

fotballnerd.no fikk en kampanalyse fra kampens store spiller, Dardan Dreshaj: – Vi hadde en veldig bra inngang til kampen hvor jeg får et tidlig innlegg av Henrik Dahlum som jeg skårer på etter 1 minutt. Etter det så presser vi Staal høyt i banen hele tiden, og slår mye innlegg. Mål nr 2 kommer etter nytt innlegg av Henrik Dahlum som Magnus Mikkelsen stusser videre og jeg skårer på. Mål nr 3 blir jeg spilt alene mot keeper og lobber i mål. Etter pausen så blir kampen litt mer jevn fordi vi slipper oss ned litt og Staal hever seg. Mål nr 4 kommer etter hvor jeg header inn ballen fra corner.

Så skårer Staal et trøste mål. Fin avslutning på sesongen, avslutter Dreshaj til fotballnerd.no

21/10: Start 2 – Sola 1-3 (0-1)

en kamp mellom to lag som ikke hadde noe å spille for, begge lagene hadde sikret et nytt år å spille i i Norsk Tipping ligaen. Abubakar Ibrahim scoret for vertene, mens Johannes Hinna og innbytterne Morten Eriksen og Mads Bådsvik scoret for Sola. Sola vant også det omvendte oppgjøret hjemme i juli, da med 1-0