Avd. 3: Intervjuer/kampfakta 8.runde: Dardan Dreshaj scoret 4 mål da Fløy vant 6-0 over Sola

512
Dardan Dreshaj hos Fløy scoret et av målene i 2-1 seieren borte mot Pors. Foto: Fløys hjemmeside

Dardan Dreshaj var i scoringsform da Fløy banket Sola med 6-0. Dreshaj signerte 4 av målene og er å finne på toppen av toppscorerstatistikken med 9 mål. Der finner vi også Tobias Hem, fra Halsen, som scoret hatrick da Halsen vant 6-2 borte mot Sandnes Ulf 2. Tobias Hem er i særdeleshet god scoringsform siden han signerte 5 mål i forrige serierunde!

Resultater 8.serierunde:

1/6: Staal Jørpeland – Madla 1-1 (SJ: Danielsen 82 /M: Ledaal 1)

Madla er fortsatt ubeseiret borte etter kampen mot Staal Jørpeland: Èn seier og tre uavgjorte kamper er fasiten så langt.

hjemmelagets spiller og toppscorer, Even Østensen, har følgende kommentar rundt kampbildet: –  Madla åpnet best og tok ledelsen tidlig. Madla kunne scora flere mål de 10 første minuttene. Staal tok mer og mer over men vi klarte ikke å sette de sjansene vi fikk, før helt i slutten. Så 1-1 er vel et greit resultat!, avslutter Østensen til fotballnerd.no

Madlas spiller, Magnus Normann Aasjord, har følgende kampanalyse for fotballnerd.no: – Fra vår side så manglet vi en del av de rutinerte spillerne som vanligvis pleier å spille, så da var det anledning for de unge til å vise seg frem.

Jeg syns vi starter kampen utrolig bra med et høyt press og mye tempo i det vi gjør. Vi skårer ett tidlig mål fra et fantastisk langskudd og vi kunne hatt både 2 og 3 etter det første kvarteret. Etter det så tar Staal litt mer over i første utover omgangen, har en del ball men skaper ikke så mye sjanser. Vi går inn til pause med fortjent ledelse i mine øyne. Etter pausen starter vi likt som i den første omgangen, høyt press og er farlige på kontringer. Igjen tar Staal over kampen og vi blir presset bakover. Nå begynner Staal å produsere større sjanser også. Etter hvert så kommer utligningen, i grunn nokså fortjent etter et langvarig press. I slutten produserer begge lag store målsjanser men ingen klarer å omsette de. Uavgjort er alt i alt et rettferdig resultat. Fra vår side synes jeg vi leverer en solid kamp med utrolig god laginnsats, noe som kjennetegner et bra Madla-lag. De unge spillerne leverer veldig bra, spesielt stopperparet. Ett solid bortepoeng mot et sterkt hjemmelag, avslutter Aasjord til fotballnerd.no

3/6: Lura – Pors 2-1 (L: Høivik 28, Aano 73/P: Wrålid 86)

Lura tok sin andre hjemmeseier i sin fjerde hjemmekamp, mens borte har det kun blitt tap på de fire bortekampene laget har spilt. Pors står med 5 seirer og 3 tap på sine 8 seriekamper.

3/6: Sandnes Ulf2 – Halsen 2-6 (SU: Aasen 61, Lukungu 71 selvmål /H: Hem 17,41 str,79, Smith 51, Bleivik 65, Rauan 72)

Halsens toppscorer, Tobias Hem, scoret hatrick da laget vant 6-2 borte mot Sandnes Ulf 2. Hem scoret 5 mål i forrige seriekamp da Halsen vant 8-3 over Bryne 2. Hjemmelagets spiller, Nikolai Aas, fikk direkte rødt kort etter 40 min på stillingen 0-1. Halsen tok sin første borteseier for året.

Tobias Hem har følgende oppsummering av kampen:Jevn kamp der Sandnes har mest ball, vi får en tidlig scoring etter 5 minutter. Christer Smith spiller meg igjennom alene med keeper. Kampbildet forblir det samme der Sandnes har mest ball før vi vinner ballen og jeg blir rivd ned alene med keeper , straffe og rødt kort. Straffen setter jeg i mål selv. I 2 omg scorer Christer Smith nesten med engang, og derfra å ut er det nesten bare ett lag på banen selvom Sandens scorer to ganger var de ikke i nærheten i 2 omg. Det siste målet mitt er en ball som havner på 11 meter som jeg bare løper i mål, avslutter Hem til fotballnerd.no

3/6: Brodd – FK Tønsberg 2-4 (B: Uldal 6, Erland 65 /FKT: Dahl 15, Nygaard 16, Andersen 32,49)

Brodd tapte sin første hjemmekamp da gjestene fra Tønsberg ble for sterke.

3/6: Bryne 2 – Express 0-3 (E: Henriksen 10,60, Håra 63 selvmål)

Bryne 2 tapte sin første hjemmekamp da Express vant 3-0.

3/6: Fløy – Sola 6-0 (F: Dreshaj 22 str,55,59,68, Andersen 66, Hallandvik 88)

Fløys spiller og toppscorer, Dardan Dreshaj, var kampens store spiller da han scoret 4 av de 6 målene hjemmelaget scoret mot Sola. Fløy har full pott på sine 4 hjemmekamper.

bortelagets spiller og kaptein, Vegard Meling Nesse, har følgende kampanalyse fra stortapet: – Da var ein kamp som var relativt jevnspelt de første 55 minuttane der Fløy stort sett triller ball, mens Sola skaper de største sjansane. Da står 1-0 til Fløy til pause etter ein noke diskutabel straffesituasjon. I første omgang så triller Fløy masse ball, men Sola får ein del gunstige brudd og er giftige når de setter fart langs sidene og kunne fort skårt både to og tre gonga før kvilen. De første 10 minuttane av 2omg starter igjen Sola best og skaper to gode muligheter, men Sola blir for upresise i siste tredjedel. Og etter 55 minutt står Dreshaj på rett plass i boksen og pirker inn sitt andre mål for dagen, 2-0. Fløy har på dette tidspunktet bytta eit par friske spelara inn og da blir total overkjøring og fullstendig kollaps for Sola. Og Fløy vinner enkelt og greit 6-0. Dardan Dreshaj kampens store spelar med 4mål, avslutter Nesse til fotballnerd.no

referat fra Fløys hjemmeside: – Kampen åpnet forholdsvis jevnspilt, og i løpet av kampens første kvarter produserte lagene to sjanser hver, der Sola hadde de to største. Etter drøye 20 minutter blir Fløy tildelt straffe etter at Omar Markovic ble holdt igjen i feltet da han forserer inn fra venstre. Dardan Dreshaj scorer via stolperota. Etter dette følger en periode preget av mange feilpasninger, der Sola flere ganger bryter i farlige posisjoner, men er ineffektive i avslutningene. Etter 39 minutter får Dardan en stor sjanse etter gjennomspill av Christian Tveit, men avslutningen går høyt over.

Etter pause fortsetter det litt i samme sporet de første 10 minuttene, men så velger trener Mattias Andersson å bytte innpå Magnus Ask Mikkelsen og Henrik Andersen, noe som gir en umidelbar effekt. Like etter legger Dardan Dreshaj på til 2-0 da han tupper ballen i mål fra kloss hold. Like etterpå er Dardan frampå igjen og scorer sitt tredje for dagen da han bredsider et innlegg fra Nikolai Harris i mål. Så er det innbytter Henrik Andersen sin tur til å score da han blir spilt fint igjenom av Torje Wichne etter en glimrende Fløykontring, og Fløy leder plutselig 4-0. Dardan fullfører sitt scoringsshow da han dundrer ballen i nettaket etter en retur i feltet. Etter dette roer det hele seg før innbytter Magnus Hallandvik scorer sikkert ned i hjørnet for keeper etter å blitt spilt fint gjennom av Magnus Ask Mikkelsen.

Kampens store spiller var utvilsomt Dardan Dreshaj med sine fire scoringer. Tre av scoringer kom på typisk goalgetter-vis der han var på rett sted til rett tid. Ellers var Omar Markovic igjen frisk og god i sin kantrolle, og bakerst stod Samuel Dirscher en fin kamp. Men denne kampen illustrerte nok først og fremst det som er Fløys store styrke i år, nemlig bredden i stallen. Henrik Andersen og særlig Magnus Ask Mikkelsen hadde gode innhopp som i avgjørende grad bidro til å sikre seieren, sitat slutt

5/6: Viking 2 – Start 2 3-0 (V: Shroot 17, Michalsen 70, Kleppa 90)

Viking 2 noterte seg for sin første hjemmeseier da laget vant 3-0 over Start 2. Start 2 ble påført sitt første serietap for sesongen i Stavanger, noe som igjen betyr at ingen lag i denne avdelingen er ubeseiret etter 8 serierunder.