Avslører Delaneys monsterlønn

634

Dansken Thomas Delaney dobler lønnen sin etter overgangen til Borussia Dortmund.

Det er ikke bare på den sportslige siden, at det er store skritt i riktig retning for den danske midtbanespilleren etter overgangen til Borussia Dortmund, hvor han skrevet under på en fireårs avtale med klubben.  Det vil også bli en kraftig lønnsforhøyning for den 26 år gamle midtbanespilleren med et skifte til et av de beste lagene i Tyskland.

Ifølge tyske presse har Thomas Delaney en årslønn på rundt 40 millioner. Etter han skiftet for et år siden fra FC København til Werder Bremen, økte han også lønnen betydelig fra FC København. I den nordtyske klubben fikk han en årslønn på 15 millioner. kr. Borussia Dortmund kjøpte den 26 år gamle dansken for drøye 20 millioner. Euro – 150 millioner. Den tyske tradisjonsklubben har investert i historiens dyreste danske. 

«Thomas sto over for et luksus problem fordi det var interesse fra andre steder. Men han var ikke i tvil da Dortmund kom på banen.

– Han er kjøpt til klubben som en ledende person både på og utenfor banen, sier Delaneys agent Michael Stensgaard.

- Annonse -

 Dortmund vet hva klubben får i dansken skal vi tro sportsdirektør Michael Zorc.

– Thomas Delaney er en fysisk og  sterk spiller, som med sin åpent sinn og hans vinnerskalle vil passe bra for vårt lag og vår klubb, sier Zorc.

 

 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -