Balague: Chelsea går med på å selge Courtios – men ikke Hazard

404

Ifølge den spanske journalisten Guillem Balague skal Chelsea gå med på å selge Thibaut Courtois, men de vil ikke selge Eden Hazard.

En av sommerens største overgangssaga er utvilsomt de to Chelsea-duoen Thibaut Courtois og Eden Hazard. Lenge så det ut til at Real Madrid ønsket å hente David de Gea, men nå har de tilsynelatende bestemt seg for å hente Chelseas belgiske målvakt. Men den spanske storklubben skal også være interessert i å hente Courtois landsmann, Eden Hazard som en erstatter for Cristiano Ronaldo som ble solgt til Juventus.

Ifølge den belgiske avisen het laatste nieuws, har Real Madrid kommet med et bud på begge de to Chelsea-spillerne. Avisen rapporterer at Real Madrid har tilbudt £ 150 millioner for Hazard og £ 48,5 millioner for Courtois.

Det vil imidlertid bare være Courtois som blir solgt til Real Madrid, om vi skal tro den spanske sportsjournalisten Guillem Balague. Balague hevder at “The Blues”, skal være klar til å selge den belgiske målvakten, men saken er delt i det å selge Eden Hazrad.

Chelsea vil ikke selge den belgiske stjernespilleren, og Balague rapporterer at det ikke vil komme inn noe bud fra Real Madrid, om ikke Chelsea skulle snu og bestemme seg for å selge spilleren.

- Annonse -

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -