Heimir Hallgrimsson gir seg som trener for Island

253

Island må finne seg en ny landslagstrener. Det ble klart etter at Heimir Hallgrimsson gir seg som trener for det Islandske fotballlandslaget.

Heimir Hallgrimsson har etter nesten fem år i jobben som assistenttrener og sener hovedtrener for Island. Nå har han valgt å trekke seg fra stillingen som trener for Island.  Det skriver det Islandske fotballforbundet på sin nettside.

51-åringen Heimir Hallgrimsson har vært landslagstrener siden 2013. I de første årene var han assistenttreneren til Lars Lagerbäck, som begge var med på å sende Island til EM i Frankrike 2016. Hvor landet imponerte med å ta seg helt til en kvartfinale. Fra 2016 – 2018 overtok Hallgrimsson treneransvaret for det Islandske fotballlandslaget, hvor han førte landet til VM i Russland i sommer, hvor laget gikk ut i gruppespillet.

Det islandske fotballforbundet er naturligvis skuffet over beslutningen, som de sier er Hallgrimssons egen beslutning. Dem hadde gjerne sett at han fortsatte som trener for Island, sier fotballforbundets direktør Guðni Bergsson til nettstedet, og sier nå at forbundet er i gang med å finne en ny trener.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

- Annonse -

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -