Daily Mirror: Manchester United interesserte i to kroatiske landslagsspillere

584
Ante Rebic skal være ønsket av Manchester United. Bilde: Антон Зайцев, Wikimedia.

Manchester United skal være interesserte i å signere to kroatiske landslagsspillere, ifølge Daily Mirror. Avisen hevder at klubben forbereder et bud på Ante Rebic, og er i samtaler med Ivan Perisic.

Ante Rebic spiller for tyske Eintracht Frankfurt. Han har hatt en god sesong med klubben, og har blitt brukt i 25 seriekamper (seks mål). Rebic hadde også en avgjørende rolle i årets cupfinale: Han scoret to mål da Frankfurt slo Bayern 3-1. Den kjappe vingen spilte seks kamper for Kroatia under årets VM, og scoret Kroatias første mål mot Argentina (3-0). Totalt har 24-åringen medvirket i 22 landskamper, og scoret to mål.

Ifølge Daily Mirror som påberoper informasjon fra Italia, skal United forberede et bud på 44 millioner pund. Den tyske sportsavisen kicker beretter at «The Red Devils» ikke er den eneste klubben som har lagt merke til Rebic. Særlig klubber fra England og Spania skal være interesserte i Rebic. Samtidig skal Frankfurt nå sette i gang samtaler med spilleren for å få ham til å bli i klubben, ifølge den tyske sportsavisen.

Rebic skal ikke være den eneste kroatiske kantspilleren José Mourinho er interessert i. Ifølge rykter fra Frankrike er Manchester United også i samtaler med Ivan Perisic. 29-åringen spiller for Inter, og hadde en av hovedrollene i Kroatias VM-lag, med scoringer mot både England og Frankrike. I likhet med Rebic er Perisics fremste posisjon venstreving, men både han og Rebic kan også brukes som spiss og høyreving. Det spekuleres at en signering av Perisic vil ha konsekvenser for Anthony Martial som kan bli solgt om United henter en ny ving.

- Annonse -

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -