Lillestrøm forlenger kontrakten med Erik Tobias Sandberg

625
Lillestrøm logo

Lillestrøm SK har forlenget kontrakten med Erik Tobias Sandberg. Som klubben kunngjør på sin hjemmeside, har 18-åringen signert en kontrakt med varighet ut 2021.

– Etter ganske lang tid med positive samtaler har vi kommet til enighet om en treårsavtale. På vegne av Lillestrøm Sportsklubb er jeg meget, meget godt fornøyd med det. Vi har fått på plass et av Norges aller største midtstoppertalenter, og han er på mange måter arvesølvet til LSK. Dessuten er han jo 100 prosent lillestrømling – som betyr mye for hele klubben, lagkamerater, spillere i ungdomsavdelingen og supportere, sier LSKs sportssjef Simon Mesfin.

Lillestrøms midtstoppertalent har så langt spilt fire kamper i Eliteserien for Lillestrøm, derav tre i de siste fire rundene. Han er også kaptein for Norges G18-landslag.

Sandberg kommer fra Lillestrøms egen stall. Han har spilt sin første kamp i gult og svart som 6-åring i 2006.

- Annonse -

– Jeg skal jobbe hardt for å holde et godt og jevnt nivå. Det handler om å prestere både i kamp og trening. Målet for min egen del er å spille hver eneste match på Åråsen. For lagets del handler det om å holde plassen i Eliteserien i år. På lengre sikt skal vi bygge et lag som kjemper mye høyere på tabellen enn vi har gjort de siste årene. Det mener jeg Lillestrøm som klubb fortjener. Det samme gjør fansen. Jeg har god tro på at vi skal klare det, og jeg har lyst til å være en bidragsyter, sier Sandberg.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -