BARCELONA !!!

117

Barcelona sikret som forventet ligaseieren i går kveld med 1-0 seier over Levante. Hvem andre enn Leo Messi sørget for seieren?

Det har vært ganske sikkert gjennom lang tid at Barcelona ville vinne ligaen i Spania, men med seieren i går bekreftet det definitivt. Den første av 3 mulige titler ble spikret i går. De siste tre kampene blir derfor uten betydning og man kan nå spare de beste spillerne til Champions League og cupfinalen.

Dette var Barcelonas 8 mesterskap på 11 siste sesongene. Det var fest og fyrverkeri på Camp Nou lørdag kveld. Det er spilt 35 runder og det gjenstår tre kamper mot hhv. Celta (B), Getafe (H) og Eibar (B). Cupfinalen mot Valencia spilles den 25. mai på Estadio Benito Villamarin, Real Betis sin hjemmebane i Sevilla.

Barcelona har så langt 83 poeng og lagets toppscorer er som vanlig Messi med 34 scoringer på 32 kamper. Messi kan også vinne den europeiske toppscorer tittelen om han klarer å holde Mbappe bak seg

Vinneren er avgjort, det samme er det at Atletico Madrid kommer på andre plass og Real Madrid kommer på tredje plass. Fjerdeplassen og den siste CL-plassen er det fremdeles kamp om. Sevilla, Getafe og Valencia er de tre lagene som ligger best an. Samtlige av lagene tapte sine kamper denne runden. Valencia tapte hjemme for Eibar (0-1), Sevilla tapte borte for Girona (1-0) og Getafe er i skrivende stund i ferd med å tape borte for Real Sociedad (2-0).

Skal Valverde klare å lede sitt lag til en ny trippel slik Guardiola gjorde i 2011 og Enrique gjorde i 2015?

 

 

Kommentarer

kommentarer