Barcelona vinner en vanskelig bortekamp!

249

Barcelona stod foran en bortekamp av det vanskelige slaget. Det har aldri vært lett å komme til San Mames i Bilbao. Fremdeles uten Neymar, Iniesta og Mascherano. Athletic måtte unvære Mikel San Jose.

Athletic Club de Bilbao
Iraizoz; De Marcos, Bóveda, Laporte, Balenziaga; Iturraspe (García, m.62), Beñat, Eraso (Vesga, m.62); Williams, Susaeta (Muniain, .75) y Aduriz.

FC Barcelona
Ter Stegen; Alba, Piqué, Umtiti (Mascherano m.71), Roberto; Busquets, Denis (Gomes, m.71), Rakitic; Turan (Rafinha, m.83), Messi y Suárez.

Første omgang startet med et svært høyt press fra hjemmelaget. Det var tydelig at de hadde lagt opp til å hindre Barcelona i å komme i gang med sitt spill. Athletic lyktes med det til en viss grad. De klarte ikke å spille seg til noen store sjanser, men de klarte å forhindre gjestene i å trille ball som de pleier. Første store sjanse kom likevel til Barcelona. Messi førte an og spilte til Denis Suarez. Han gjorde et feil valg og skjøt (over). Arda var helt alene med fri vei mot mål ute til venstre. Første store sjanse til hjemmelaget var de Ter Stegen som forårsaket. Et svakt utspill endte hos Benat som klinket til, men traff Ter Stegen midt på haka. Det så ikke godt ut.

- Annonse -

Så fikk vi en mønsterkontring av Barcelona. Luis Suarez mottar ballen midt på Atheltics halvdel og spiller ut til Arda som drar av en spiller og serverer et perfekt innlegg til Rakitic på løp gjennom. Han stanger inn 1-0 helt utagbart for keeper. Athletic hadde noen muligheter på langskudd som krevde an Ter Stegen i full strekk. Men det burde ha blitt 2-0 rett før pause da Messi spilte gjennom Arda som ikke fikk godt nok treff og ballen gikk i nettveggen.

Andre omgang viste at Athletic har noe å by på. De var farlig frempå ved flere anledninger. Ter Stegen hadde nok å gjøre i dag. Det farligste og største sjansene var det likevel Barcelona som sørget for. Luis Suarez hadde to store sjanser som han normalt scorer på, men det ville seg ikke helt i dag. Messi hadde også et par store muligheter til å sette punktum, men heller ikke han hadde sin beste dag i dag. Det ble en slitekamp for Barcelona, men de sikret 3 poeng og kan være tilfreds med det. Athletic er fremdeles uten poeng, men vi kommer helt sikkert til å se de klatre oppover tabellen. Det er et godt lag med mye kvalitet i alle ledd.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -