Akershus 4.div: Kampfakta 18.serierunde; Blaker snudde 1-3 til 5-3 mot serieleder Gjelleråsen etter en strålende 2.omgang!

360

fet fotball logo rømskog fotball logo Raumnes_logo

Resultater 18.serierunde:

24/8 Fet – Rælingen 4-2 (F: Søgård 17, Jonsson 34,43,Tokerud 77/R: Aunemo 23, Tjernsli 57)

Fet tok revansje over Rælingen siden Rælingen vant det første oppgjøret 30.april med 3-1.

24/8 Rømskog – Skedsmo2 6-1 (R: Bergquist 31,53, Fagersand 70, Sandby 76, Nilsen 78, Aaserud 82/S: Holt 38)

Hjemmelaget scoret 4 mål i løpet av 12 min i 2.omg og vant 6-1 etter 1-1 ved pause. Hans Petter Bergquist, som scoret hatrick forrige helg, fant nettmaskene 2 ganger mot Skedsmo2. Han avanserte til 2.plass på toppscorerstatistikken med sine 19 mål totalt. Skedsmo2 vant 2-1 sist lagene møttes den 3.mai.

24/8 Funnefoss/Vormsund2 – Eidsvold IF 0-3 ( målscorere ikke oppgitt)

Lagene spilte 1-1 sist de møttes den 2.mai.

24/8 Nittedal – Gjerdrum 0-3 (G: Rødsrud 10, Hushagen 25, Meyer 65 selvmål)

Hjemmelagets spiller, Nicolay Fernås Meyer, som scoret selvmål i det 65 min, fikk rødt kort i det 79 min etter 2 gule kort. Han får en kamp karantene. Nittedal vant 2-1 borte i det forrige oppgjøret mellom lagene 2.mai.

25/8 Raumnes & Årnes – Skårer 2-1 (RÅ: Solhaug 15, Sramek 83/S: Johnsgård 66)

Raumnes & Årnes tok en sliteseier mot bunnlaget Skårer og seiersmålet kom ved Nicklas Dale Sramek da han headet i mål 7 min før slutt. Hjemmelagets 7.seier på rad og kuttet ned forspranget serieleder Gjelleråsen hadde med 5 poeng til 2 poeng, siden Gjelleråsen tapte 5-3 borte mot Blaker. Skårer venter fortsatt på sin første borteseier og er loggført med 2 uavgjorte kamper og 7 tap på bortebane. Hjemmelaget vant også 2-1 i det forrige oppgjøret den 2.mai.

27/8 Blaker – Gjelleråsen 5-3 (B: Svardahl 2,Thoreid 48, Nordseth 54, Skaalerud 86, Karlsson 90/G: Mathisen 4,27, Ryden 20)

Blaker lå under 1-3 ved pause mot serieleder Gjelleråsen, men en fantastisk 2.omgang gav Blaker en 5-3 seier foran 50 tilskuere på Bruvollen gress. Gjelleråsens 4 serietap på 18 kamper. Gjelleråsen vant 3-2 sist lagene møttes.

Tidligere spilt den 8.juni: Eidsvold TF2 – Kløfta 2-2