Barne-TV-kjendis klar for Tippeliga-klubb

663

Barne-TV-kjendis klar for Tippeliga-klubb

Christer Johnsgård (28) ble i dag klar for Tromsø IL og Tippeligaen.

Overgangen har lenge vært aktuell og forhandlingene har pågått en stund. I dag ble overgangen fra FK Senja i 2.divisjon til Tromsø i Tippeligaen bekreftet.

Johnsgård som for mange kanskje er mest kjent som «Kråka» på Barne-TV på NRK, har bøttet inn mål for Senja de siste sesongene. De siste to sesongene har spissen scoret hele 56 ganger.

Helt siden han var 9-10 år har han ofte reist fra Senja til Tromsø med hurtigbåten for å se TIL’s hjemmekamper. Nå får han altså muligheten til å spille selv.

- Annonse -

– Jeg føler meg som «mannen i gata» som har klart å få kontrakt med TIL. Dette hadde jeg for noen år siden ikke trodd at jeg skulle klare. Dette er helt utrolig, sier Johnsgård til NRK, og omtaler overgangen som en guttedrøm som går i oppfyllelse.

Dermed blir Johnsgård «Gutans» sjette signering denne sesongen, sammen med Thomas Lehne Olsen, Filip Loncaric, Sofien Moussa, Morten Gamst Pedersen og Aron Sigurdarson.

( Foto: Birger Caspersen)

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -