Bayern-stjerne vurderer Kina

251

Franck Ribery innrømmer at de enorme lønningene i kinesisk fotball, kan få han til å forlate Europa til fordel for Kina.

Den enorme tilstrømningen av fotballstjerner som velger å ta turen til Kina og kinesisk fotball om dagen er enormt. De svimlende lønningene, gjør at mange ser på det som både attraktivt og økonomisk gulrot for fremtiden.

Nå nylig åpnet Bayer-profilen Franck Ribery døren opp for en mulig tur til Kina. Hvor dem blir tilbud lønninger som ingen av de europeiske klubbene kan måle seg opp mot.

– Kina, Qatar og Dubai vil alltid være et alternativ. De betaler bra med penger, så hvorfor ikke? Men akkurat nå er jeg i utgangspunktet fornøyd med å være i Bayern sier Ribery til Bild .

- Annonse -

– Du vet aldri hva som skjer i livet. I løpet av det siste året har jeg alltid spilt på det øverste nivå. Jeg er så glad for det jeg har gjort her. Akkurat nå har jeg et ekstra år i Bayern. Og jeg er også veldig glad, sier franskmannen.

Lagkameraten Arjen Robben har også blitt spurt om en overgang til den kinesiske ligaen, men nederlenderen er ikke så åpen for en overgang til Østen, som hans lagkamerat (Franck Ribery).

– Kina, USA, Australia eller Nederland. Man skal ikke avskrive noe. Kina kan være en opplevelse for livet. Man skal ikke avvise det, men i øyeblikket er en overgang til Kina  ikke i mine tanker, sier Robben.

De to offensive profilene har begge vunnet  en rekke tyske mesterskap og cupen,  og en Champions League-tittel med Bayern. Franck Ribery har spilt for Bayern München siden 2007, mens Arjen Robben ankom klubben  to år senere da han byttet fra Real Madrid.

 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -