Halvorsen klar for Sarpsborg 08

387

Ole Jørgen Halvorsen forlater Odd Grenland og er klar for Sarpsborg 08. 

Ole Jørgen Halvorsen (29), forlater Odd-Grenland, og har signert for under en kontrakt med Sarpsborg 08. Kantspilleren var på utlån fra Odd Grenland til Bodø/Glimt i fjor. Hvor han banket inn fire mål for Bodø-klubben.

Nå er han klar for Sarpingen, etter noen år i Odd-Grenland og i Bodø/Glimt. Det er ennå ikke kjent hvor mye klubben betaler for å hente Halvorsen tilbake til klubben.

Han er fornøyd med å være tilbake i klubben.

- Annonse -

 

– Jeg er utrolig glad for å være tilbake i Sarpsborg 08. Det er noe jeg har hatt lyst til ganske lenge nå. Klubben er i utvikling og jeg håper å kunne bidra på en positiv måte. Nå er jeg glad for at det til slutt løste seg, sier 29-åringen til klubben hjemmeside.

Les Også: Rosenborg henter ny keeper

Sist gang han var i klubben, hadde han noen gode stunder med klubben.  Han hevder selv han også har tatt en del nye steg siden han forlot klubben i 2009. Jeg ønsker å bidra med deg jeg kan for at laget skal komme seg høyest mulig på tabellen.

Sportsjefen er fornøyd med ny signeringen

– Vi er alltid giret på å få hjem gode, lokale spillere som er disponible. Da vi forsto at Ole Jørgen ønsket seg hjem, fattet vi raskt interesse. Vi har hatt en konstruktiv dialog med Odd og Ole Jørgen selv. Det er moro å få mer lokalt tilsnitt i gruppa. I tillegg passer Ole Jørgen perfekt til beskrivelsen vi har vært ute etter når vi har jaktet ny kant, sier Berntsen.

 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -