Rosenborg henter ny keeper

498

Rosenborg Ballklub og Sarpsborg08 har kommet til enighet om en overgang for Arild Østbø. 

Arild Østbø forlater Sarpingene og tar turen til Rosenborg Ballklub. Mandag skrev Arild Østbø under på en treårskontrakt med seriemestrene. Rosenborg har i lengre tid jaktet en ny keeper etter at Alexander Lund Hansen valgte å legge opp etter forrige sesong, og at Adam Larsen Kwarasey ga beskjed om at han ikke ønsket å spille for klubben.

Sportsjefen i Sarpsborg

– Forhandlingene har i grunn gått ganske fort. Vi fikk for ikke mange dagene siden en henvendelse fra Rosenborg vedrørende Arild og kom raskt til enighet om en overgangssum vi i Sarpsborg 08 er fornøyd med, sier sportssjef Thomas Berntsen til sarpsborg08.no.

- Annonse -

 

Det har gått fort sier Østbø

– Det har gått fort i svingene de siste dagene, men jeg gleder meg til å komme i gang, sier Østbø til RBK.no. Østbø starter allerede treningen med resten av laget i dag.  Noe han virkelig ser frem til. Det blir spennende og se hva som møter meg.

Østbø skryter av klubben han forlater

– Klubben synes jeg også har tatt steg i løpet av 2016. Ting var ganske proft da jeg kom, men jeg føler faktisk det har blitt enda proffere underveis. Jeg er i tillegg mektig imponert over all frivilligheten i klubben. Den må være ganske unik i fotball-Norge, sier Østbø til Sarpsborg.08 sin nettside.

Slik beskriver han seg som keeper

Han beskriver seg selv som en moderne målvakt. Som er god med begge bein. Han er også klokker klar på at konkurransen om keeperplassen blir tøff, når André Hansen er en av de beste keeperne i landet. Men han gleder seg til utfordringen.

 

Klubben er på keeperjakt

Etter salget av Arild Østbø, må Sarpsborg 08 ut på keeperjakt.

– Vi er i allerede i gang med å sondere markedet og har peilet oss ut noen kandidater allerede, sier Berntsen til Sarpsborg08.no

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -