Bekreftet: Neymar klar for PSG

352

Den franske storklubben Paris Saint-Germain bekrefter at de har signert Neymar fra FC Barcelona.

Den spanske storklubben bekreftet torsdag at representanter for spilleren har hadde utløst Neymars utkjøpsklausulen  på 222 millioner euro, eller omtrent 2,2 milliarder kroner. Nå har også den franske storklubben at overgangen er i boks. Dermed knuser brasilianeren alt av overganger som er satt tidligere i fotballen. Og blir med det tidenes dyreste fotballspiller.

Neymar skal ha skrevet under på en femårskontrakt med den franske hovedstadsklubben. Flere utenlandske medier hevder at  Neymar kommer til å tjene 30 millioner euro i året i PSG-drakten. Spilleren skal ha fått tildelt drakt nummer ti hos PSG.

overgangssagaen rundt Neymar tok en ny vending da den spanske ligaen tidligere i dag avslo å motta utkjøpsklausulen på 222 millioner euro som står i hans kontrakt. Imidlertid var det lite La Liga kunne gjøre for å stoppe overgangen, ettersom reglene også tillater at summen betales direkte til selgende klubb. Det er dette Neymars advokater nå har gjort.

- Annonse -

 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -