"Hvis vi er heldige, så undervurderer Real Madrid oss"

561

Onsdag skal Wolfsburg spille sin aller første kvartfinale i Champions League mot ingen ringere enn Cristiano Ronaldo (bildet) og hans stjernegalleri av lagkamerater i Real Madrid. Det er i utgangspunktet en uoverkommelige oppgave for ulvene, som i tillegg er i dårlig form i ligaen. De har ikke vunnet siden de tok seg videre fra 8-delsfinalen etter seier mot Gent, det vil si tre kamper.

I går tapte laget 0-3 mot Bayer Leverkusen da Bundesliga startet opp igjen etter landslagspausen.

«Det ville vært fint å gå inn i kampene mot Real Madrid vel vitende om at vi gjør det bra i Bundesliga. Men det er ikke tilfellet nå,» sier den sveitsiske keeperen.

«Vi vil forsøke å komme tilbake og gjøre vårt beste mot Real Madrid, men vår prioritet er å ha det gøy i Bundesliga,» sier Benaglio til Kicker.

- Annonse -

«Real Madrid vil sjelden ha noen frykt for Wolfsburg, de frykter så og si ingen. Men hvis vi er heldige, så tar kanskje Real Madrid lett på kampene og undervurderer oss,» sier han videre.

Real Madrid spiller som nok de fleste kjenner til El Clasico mot Barcelona i kveld. Les forhåndssak om kampen her.

 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -