Chelsea knuste tannløse Aston Villa

207

Aston Villa er så godt som rykket ned, og har kun æren igjen å spille for. Den første kampen etter Remi Gardes avskjed var mot Chelsea som sakte, men sikkert klart å stable seg på bena under Guus Hidinks ledelse.

Det var ingen fyrverkeri av en kamp som ble utspilt mellom Aston Villa og Chelsea, men det var tydelig klart at dette Aston Villa laget ikke blir friskmeldt med det første.

Det var spilt snaut 25 minutter da dagens første ball lå i Aston Villa nettet da Chelsea rullet fint opp. Cesar Azpilicueta kom opp fra sin høyreback posisjon og slo et hardt og lavt innlegg som ble møtt av en fremadstormende Ruben Loftus-Cheek som satte inn 1-0.
Vondt ble til værre da Aly Cissokho på klønete vis rev innbytter Alexandre Pato i bakken som gjorde at gjestene ble tildelt straffespark, som Pato selv satte i mål.

Etter pause fortsatte Chelsea å kjøre over hjemmelaget og allerede et minutt ut i omgangen satt scoringen nummer tre da Chelsea vartet opp med nydelig spill hvor Pedro var sist på ballen.
Pedro var i fokus kun 10 minutter senere da han var raskt frempå en retur etter svakt keeperspill fra Brad Guzan, og spanjolen satte dermed inn sitt andre og kampens fjerde mål.

Etter den scoringen kontrollerte Chelsea resten av kampen. Dagen ble helsvart for hjemmelaget da Alan Hutton mistet hodet og pådro seg sitt andre gule kort med en håpløs takling på Ruben Loftus-Cheek og dermed ble utvist og ble sendt i dusjen fem minutter før slutt.