Bjørn Maars Johnsen: -Jeg vil spille internasjonal fotball

879

Bjørn Maars Johnsen: -Jeg vil spille internasjonal fotball

Johnsen sin tidligere klubb Litex Lovech ble degradert fra den høyeste divisjonen i Bulgaria etter at laget ble tatt av banen midt under kamp.

Nå har Bjørn Maars Johnsen (24) fått sin kontrakt med klubben terminert og står fritt til å snakke med andre klubber.

Ifølge spilleren selv så har det vært en rekke klubber som har vist sin interesse

– Ja, det er en del klubber som er interessert og jeg vet det er kontakt, men det er agenten min som tar seg av disse tingene, sier Maars Johnsen til Fotballnerd.no

- Annonse -

Er Norge et alternativ?

– Ja selvfølgelig! Men jeg har det ikke travelt, de fleste overgangsvinduene stenger i August så jeg vil bruke god tid i forhold til valget mitt. Det neste steget i min karrière er ekstremt viktig.

Vil spille internasjonal fotball

Maars Johnsen har tidligere uttrykt at han ønsker å spille for det norske landslaget. Med en norsk far og amerikansk mor så har han dobbelt statsborgerskap, men det er det norske landslaget han ønsker å spille for.

– Jeg ønsker å spille internasjonal fotball denne sesongen og jeg vet det har vært interesse fra Norge, Spania og Nederland for å nevne noen. Champions League eller Europa League står høyt på listen, spiller jeg regelmessig der og gjør det bra så vil veien til det norske landslaget bli lettere.

Les også: Tippeligatipset 2016 – Vålerenga

Driver egentrening for å holde seg i form

– De fleste ligaene har ikke oppkjøring før i Juli. Jeg trener på egenhånd, mens de aller fleste er på ferie, sier Maars Johnsen med et smil.

Men det indikerer at du fortsetter i utlandet og ikke i Norge?

– Vel, jeg vil til en liga som er sterk og stabil, det er førsteprioritet for meg nå. Tippeligaen er ikke utelukket.

Kan det være et alternativ å komme til Tippeligaen og gjøre seg attraktiv for den norske landslagsledelsen?

– Ja, men hvis jeg får tilbud fra en bedre liga så ser jeg ingen grunn til å ikke hoppe på det. Det er mange ting å vurdere og det er derfor mitt neste klubbvalg blir veldig viktig.

Følger fortsatt med på norsk fotball

– FK Tønsberg og Vålerenga gjør det jo ikke så veldig bra for tiden dessverre, men det er lenge igjen av sesongen og jeg er sikker på at det snur for dem. Mitt beste minne fra tiden min i Norge er når jeg spilte for Vålerenga som siste års junior. Vi vant over Lyn og jeg scoret hattrick. Spilte sammen med Chuma Anene, Håvard Nielsen, Ghayas Zahid og Nicolai Næss. Det året glemmer jeg ikke med det første, vi hadde et godt lag, avslutter Maars Johnsen til Fotballnerd.no

Foto: Litexfan (Wikimedia)

Hvor tror du Bjørn Maars Johnsen spiller denne sesongen? Del ditt tips i vårt kommentarfelt!

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -