Blnorge.com søker skribenter

424

Skribent-Kopi-700x345-610x345

Vi ønsker og fortsette fremgangen, og for at det skal la seg gjøre trenger vi å styrke skribentstaben vår. Vi ønsker å starte til neste sesong med 2 Bundesliga, om vi får nok skribenter. Vi vil i tillegg til å øke satsingen på 1 Bundesliga med flere lag, er dette noe for deg.

Som skribent vil du ha ansvaret for å skrive nyheter, før runden, kamprapport, spesialer, sammen med resten av skribentene i Blnorge.com. Vi har flere lag vi skriver om, så du trenger ikke og ha favoritt laget ditt i Bundesliga. Vi har også startet med «Podcast som er mulig og få være med i om man ønsker.»

Vi ser gjerne at du kan skrive to-tre artikler i uken. Det vil selvsagt variere hvor mye tid enkelte har. Det har vi full forståelse for.

- Annonse -

Dere vil også selvsagt få svar tilbake så fort søknadene er ferdigbehandlet. Vi ser spesielt etter dere som har erfaring med å skrive, men tidligere erfaring er ikke et krav. Det er heller ingen aldersgrense for å søke.

 I søknaden må du fortelle om deg selv og hvorfor vi bør velge deg. Ta også med eventuell erfaring du har fra andre nettsider, aviser eller lignede. Vi kan dessverre ikke tilby noen lønn for arbeidet.  Dere kan bruke vårt kontaktskjema, som ligger på vår nettside. Dere kan også send søknaden til gp.opanashchuk@gmail.com, eller ronny@blnorge.com  spørsmål kan sendes til samme mail, eller stilles i kommentarfeltet på Facebook-siden vår!
Innlegget Blnorge.com søker skribenter dukket først opp på Bundesliga Norge.
Source: Blnorge.com

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -