Norge ble ydmyket av Nederland

265
Vilde Bøe Risa er ferdig i Sandviken etter bare tre kamper. Foto: Brage Æsøy Titlestad, Fotballnerd.no

Det norske kvinnelandslaget i fotball gikk på en kjempesmell mot Nederland i treningskampen. De nederlandske kvinnene ga seg ikke før det stod 0-7 i målprotokollen.

Vivianne Miedema sendte Nederland foran med 1-0 allerede etter 13 minutters spill i kampen. Sherida Spitse doblet til 2-0 på et frispark. 2-0 var også pauseresultatet.

Etter pause scoret Nederland hele fem ganger uten at Norge klarte å redusere. Jill Roord ordnet 3-0. Dominique Jansen stod bak 4-0, men det var Ingrid Moe Wold som var uheldig å sette ballen over Fiskerstrand og inn i det norske målet.

Etter 57 minutters spill ledet Nederland 5-0 etter en ny scoring av Vivianne Miedema. Shanice van de Sanden og Danielle van de Donk fastsatte sluttresultatet til hele 7-0.