Brodd – Vbk 1-4

786

Brodd – Vbk 1-4

Her har akkurat Kim Rune Ovesen gitt hjemmelaget 1-0
Her har akkurat Kim Rune Ovesen gitt hjemmelaget 1-0

Rogaland sitt svar på hat oppgjør, var endelig tilbake å hvilken kamp det var kampen mellom nyoprykkede Brodd og Vardeneset å det var høy temperatur på kampen.

Etter 19 minutt setter frisparkspesialist Kim Rune Ovesen inn 1-0 til hjemmelaget å han ble møtt med full jubel fra både de små og store Brodd fansa. etter drøyt 34 minutt utligner gjestene ved Christoffer Bigseth Olsen å dermed var lagene likt ved pause.

49 minutter var det gått av kampen når Brodd stopper Petter Midbøe Lunde header ballen i sitt eget mål å dermed sto det 2-1 til VBK. 58 minutt spilt å VBk stjernen Morten Vadla setter inn 3-1 for gjestene å dermed var nok kampen punktert. Å det ble den jammen meg også for etter 63 minutter avgjorde å avsluttet Haakon Mehus en fantastisk Lørdags ettermiddag på Midjord å 1-4 til VBK var Vbk sin hovedtrener Richard Cliff Enge fornøyd med.

Høy temperatur har det alltid vært å vi skal ikke se bort ifra at det blir et rødt kort i matchen som det pleier å være vært år sa Brodd sin daglige leder Øyvind Jacobsen for noen uker siden da han gjestet Rogalands Avis sitt program fotballsnakkis å det hadde han jammen meg rett i Muhammad Akar fikk et rødt kort etter 90 minutt spilt.
Eller ble det delt ut 6 gule kort Tarjei Fiskum (Brodd) Muhammad Akar (Brodd) Mikal Hebnes Olsen (VBK) Lars Løkling (VBK) Eirik Bjørnø (VBK) og Morten Vadla (VBK).

- Annonse -

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -