Kan rykke opp i kveld

124

Kan rykke opp i kveld

 

Etter at hverken Norwich eller Middlesbrough vant sine kamper lørdag, er sjansene for et sensasjonelt Bournemouth-opprykk svært store i kveld.

De kan riktignok ikke bli 100 % klare, da de bare vil ende opp 3 poeng foran Middlesbrough med seier over Bolton i kveld. Men med 16 plussmål bedre i målforskjell tror vel ikke en gang de aller største pessimistene i Bournemouth på noen atombombe i siste serierunde.

Watford ble lørdag det første laget som kunne feire ett opprykk til Premier League og Bournemouth koker nok godt før kveldens kamp mot Bolton.

- Annonse -

– Det er veldig spennende, vi har to kamper igjen og vi har prøvd å fokusere spillerne på denne første kampen, sa Bournemouth-manager Eddie Howe på pressekonferansen foran kampen.

– Det handler nå om èn kamp og det er Bolton-kampen. Vi må sørge for at vi er uavhengig av hva de andre lagene gjør, vi må gjøre vår bit.  Det er en kveldskamp foran våre supportere og den siste hjemmekampen for sesongen, forteller han.

Lagkaptein Tommy Elphick ser virkelig frem til kampen.

– For noen av spillerne vil det helt sikkert være nerver involvert, men jeg synes det er flott og spennende å være med på dette opprykkskjøret, sier han, og legger til at han ser på dette mer som spenning enn som press.

Kampen sendes i kveld på Tv2 sport premium. Kampstart er 20:45

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -