Bryne forlenger med veteran og signerer to nye

409

Bryne forlenger med veteran og signerer to nye

Bjørnar Holmvik (30) har bestemt seg for å forlenge avtalen han hadde i Bryne med tre nye år. Veteranen med en fortid i blant annet Stabæk og Brann er som en nøkkelspiller og regne og særs viktig for Bryne. Holmvik ble også kåret til årets spiller av supporterklubben B-Gjengen.

– Jeg trives veldig godt i Bryne FK. I tillegg har jeg stor tro på den langsiktige planen som klubben nå jobber med, og jeg vil gjerne være en del av dette. Bryne FK har et uforløst potensiale, og jeg gleder meg til ny sesong og til å kunne være en del av klubbens langsiktige plan. Jeg skal jobbe enda hardere for å bidra for laget, og ikke minst gå foran som et godt eksempel for klubbens mange unge talenter, sier Holmvik til klubbens hjemmeside.

Også daglig leder i Bryne, Asle Tjøtta er svært fornøyd med avtalen:

– Bjørnar har vist fra første dag at det var riktig av oss å hente ham. Han er en god spiller med enorm arbeidskapasitet. Han har gode holdninger og et sterkt vinnerinstinkt. Vi ønsker å ha vinnertyper hos oss, og å utvikle et lag som både liker å jobbe hardt for hverandre og som elsker å vinne både på trening og i kamp. Her passer Bjørnar veldig godt inn, og han vil være en viktig spiller for oss i sesongene som kommer, sier Tjøtta.

- Annonse -

Det ble også idag kjent at Bryne forsterker med to nye spillere:

Fitim Kastrati (21) signerte en toårs kontrakt med jærklubben, med en fortid i Skeid, Vålerenga og nå sist Hønefoss. Kastrati er en svært fotballklok herremann, teknisk og med et godt rykk. Han spilte 8 Tippeligakamper for Vålerenga høsten 2013 før han meldte overgang til Hønefoss.

Den sist ankomne spilleren er Ante Knezovic, en svært spennende keeper fra Kroatia som spilte fjorårssesongen i Førde. Med sine 2.02 cm så har han en god rekkevidde. Blir beskrevet med disse egenskapene, god skuddstopper, solid i feltarbeidet og god med beina.

Begge spillerne skal igjennom en obligatorisk helsesjekk før kontraktene endelig underskrives.

Kilde og bilde: Bryne.no

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -