Byåsen Toppfotball forsterker med Øyvind Olav Døsvik Haugen

816
Byåsen logo

Byåsen Toppfotball rykket ned til Norsk Tipping ligaen (3.div) ifjor etter å ha samlet 13 poeng i sin avdeling i PostNord ligaen. Nå forsterker klubben sin spillerstall med Øyvind Olav Døsvik Haugen, som kommer fra spill i Strindheim Toppfotball.

Øyvind Olav Døsvik Haugen har spilt i Strindheim Toppfotball siden 2012, og etter fjorårets sesong, som endte med nedrykk til 4.div for klubben, står Haugen oppført med 61 kamper og 8 mål for midtbanespilleren. For Strindheim 2, har han fått bokført 50 kamper og 11 mål, hovedsaklig i 4.div.

Klubben foretok også en annen signering da det ble bestemt at Agwa Okuot Obiech fortsetter i klubben etter at han kom til Byåsen Toppfotball i fjor sommer. Han står oppført med 10 kamper og 2 mål etter fjorårets sesong.

Vil du være med på vår storsatsing?

Nå venter Rosenborg BK i treningskamp onsdag 7.februar. Første seriekamp for Byåsen Toppfotball, er terminfestet til 14.april borte mot Kolstad Fotball.

- Annonse -

 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -