Frontzeck ny hovedtrener i 1. FC Kaiserslautern

178
Michael Frontzeck tar over 1. FC Kaiserslautern. Foto: Sky Sports Germany

Michael Frontzeck blir etterfølgeren til Jeff Strasser som har valgt å trekke seg som trener for klubben, grunnet helsemessige årsaker. Det bekrefter klubben torsdag på sine nettsider.

Michael Frontzeck blir den nye trener til klubben som ligger på en sisteplass i 2.Bundesliga. 53-åringen som sist var hovedtrener for Hannover 96 sesongen 2015. Før han fikk sparken i klubben.

- Annonse -

Kontrakt frem til 2019

Frontzeck har inngått en kontrakt til 2019, som gjelder for 2. og 3. liga. Til tross for den nåværende situasjonen, går jeg til denne oppgaven med stor optimisme, sier Frontzeck.

Strasser skal ha klaget på hjertet

Den avgåtte treneren Jeff Strasser skal i pausen i kampen mot Darmstadt 98 forrige helg ha klaget som smått om hjerte, og han ble raskt sendt til sykehus i ambulansen. Hvor det ble konstatert at det var problemet med hjertet.

Strasser ute på ubestemt tid

FCK bekreftet onsdag at 43-åringen hadde fått konstatert problemer med hjerterytmen. Noe som gjør at Luxembourgeren skal være satt på medisiner, og er nødt til å ta en pause.

Ble ansatt som trener før sesongen

Strasser overtok som trener for klubben etter 8 kamper denne sesongen. Etter at 1. FC Kaiserslautern valgte å sparke Norbert Meier.

Kommentarer

kommentarer