Viking FK sikret seg Kristian Thorstvedt

781

Kristian Thorstvedt (18) signerte idag en 18 mnds kontrakt med Viking FK. Kristian er midtbanespiller og sønn av tidligere Viking-keeper, Erik Thorstvedt, som har 97 landskamper for Norge. Erik Thorstvedt var også innom Borussia Mönchengladbach og Tottenham.

Kristian Thorstvedt kommer fra Stabæk der han var en del av klubbens gode 99 årgang. Han scoret 17 mål for klubbens juniorlag på 26 kamper, men før han flyttet til Østlandet og Stabæk, var han i Vikings ungdomsavdeling. Han er oppført med 21 kamper og 5 mål for Stabæk 2, med spill i Norsk Tipping ligaen i 2017 (3.div). Stabæk 2 rykket opp til PostNord-ligaen da laget vant avdelingen poenget foran Lyn Toppfotball.

– Jeg har hatt noen fantastiske år i Stabæk, og har bare lovord å komme med om gjengen på Nadderud. Nå er jeg imidlertid kommet «hjem» til Stavanger. Jeg ser frem til å komme i gang med treningskampene slik at jeg får vist meg frem fra min beste side, sier Thorstvedt til viking-fk.no

Bjarte Lunde Aarsheim er fornøyd med å få Thorstvedt på plass.
– Kristian har imponert oss på prøvespill nå i Januar, så vi ser frem til at han knytter seg til oss. Han er en litt annen type enn de midtbanespillerne vi har i fra før.

Vil du være med på vår storsatsing?

- Annonse -

 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -