Bendik Bye bytter ut Sogndal Fotball med Kristiansund BK

452

Kristiansund BK signerte idag Bendik Bye (27) som kommer fra spill i Sogndal Fotball. Bye signerte en kontrakt som varer ut 2019-sesongen. KBK har da endelig funnet sin erstatter for Jean Mendy, som dro til Sporting Lokeren.

Sportslig leder i KBK, Kenneth A. Leren mener KBK har hentet en spiller som vil passe meget bra inn i dagens spillergruppe:

«Han er trønder og en type vi føler vil passe inn i vår gruppe. Han er også en angrepsspiller som kan spille på topp enten vi spiller med to spisser eller tre spisser. Vi gleder oss til å se Bye i aksjon, og har god tro på at Bendik vil levere mange målpoeng for KBK i løpet av de neste sesongene», sier Leren til www.kristiansundbk.no

«En veldig spennende overgang for meg. Jeg ønsker selvfølgelig å spille på så høyt nivå som mulig, så det fantes ingen tvil for meg når KBK kom på banen. Nå er målet å spille seg inn på laget, og bygge videre på den gode utviklingen klubben har hatt de siste årene», sier hovedpersonen selv.

Vil du være med på vår storsatsing?

- Annonse -

Tidligere klubber: Steinkjer (2 kamper), Ranheim (104 kamper og 16 mål), Levanger (63 kamper og 25 mål) og Sogndal (28 kamper og 6 mål).

les også: Brent Lepistu har signert for Kristiansund BK

 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -