KBK-spiller lånes til Brattvåg

190
Bilde: Bjørn Marstrøm Johannessen, Fotballnerd.no.

Brattvåg IL låner Kristiansunds Sander Lille-Løvø. Låneavtalen varer fram til sommeren.

Allerede forrige sesong var Lille-Løvø på utlån i PostNord-ligaen, denne gangen i Levanger. For klubben spilte han 13 kamper og scoret fire mål.

-Sander er en spillertype som både tilfører oss kvaliteter offensivt, og som vi mener vi kan utvikle videre i sitt spill gjennom et låneopphold hos oss. Vi har en spillestil som ligner Kristiansund sin, og det har vært en positiv dialog med KBK om et utlån av en spiller de fortsatt ønsker å satse på. Sander var god for Levanger i fjor, er teknisk spennende med to gode bein, og som kan bekle alle offensive posisjoner, sier Brattvågs trener Renè Skovdahl til klubbens hjemmeside.

Les også: Hvorfor trener Brann på andre idretter enn fotball?

- Annonse -

Kristiansunds sportslige leder Terje Wiik sier til klubbens hjemmeside at behovet for spilletid var et avgjørende argument for et nytt utlån.

– Vi har fortsatt stor tro på Sander. Han har kontrakt med oss ut 2022, men han har behov for mer regelmessig spilletid. Han var sterkt ønsket i Brattvåg IL. Det er en klubb som spiller nokså likt det vi selv gjør. Det gjør at vi har ekstra tro på denne avtalen, utdyper Wiik.

Norsk fotball diskuterer du i Facebook-gruppen: Vi som følger norsk fotball

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -