Brann-keeper på lån til Kristiansund

398

Kristiansund låner Branns målvakt Eirik Holmen Johansen ut året. Klubben bekrefter overgangen på sin hjemmeside.

Låneavtalen er en konsekvens av at Sean McDermott ble skadet. Kristiansunds førstevalg mellom stengene vil være ute i rundt tre måneder.

– Eirik var vårt førstevalg etter at Sean ble skadet. Han er en erfaren keeper og revansjelysten etter en krevende sesong i fjor. Han har god rekkevidde med 201 cm og har sånn sett andre kvaliteter enn de to vi har i troppen fra før, sier Kristiansunds sportslige leder, Kenneth A. Leren, til klubbens hjemmeside.

– Med Seans skade og betydning for klubben, laget og jakten vi har hatt på ny keeper, synes jeg også det er viktig å understreke at vi har en god og skadefri keeper i Serigne [Mor Mbaye, red. anm.]. Det som har vært viktig for oss, er å ha to som kan gi hverandre konkurranse og at vi har et alternativ ved skader og suspensjon. Nå blir det opp til Eirik og Serigne å kjempe om plassen mellom stengene, utdyper Leren.

- Annonse -

Johansen kom som Sandefjords tidligere førstekeeper til Brann i fjor. I Bergen spilte han kun i tre kamper i Eliteserien og tre kamper i NM. 27-åringen er derfor klar for en ny utfordring.

– Dette blir veldig spennende og jeg gleder meg til å spille for Kristiansund. Dette er veldig bra løsning for meg, og det kjennes veldig bra å være ønsket her i Kristiansund, siteres han på klubbens hjemmeside.

Norsk fotball diskuterer du i Facebook-gruppen: Vi som følger norsk fotball

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -