Løkberg etter tapet mot Brann: – Skuffende, men flatterende

485
Brann stadion. Bilde: trolvag, Wikimedia.

(Brann – Viking 3-0) Turen til Bergen på søndag endte i stor skuffelse for Viking. Kristoffer Løkberg mener resultatet er skuffende, men flatterende for Brann.

Daouda Bamba, Gilbert Koomson og Erlend Hustad for en 3-0-seier til hjemmelaget. Kristoffer Løkberg synes resultatet ikke gjenspeiler kampen.

– Det er selvsagt et skuffende resultat, men 3-0 er flatterende. Kampen er helt jevn fram til de setter 1-0 litt tilfeldig. Deretter faller vi litt sammen, og de får 2-0 på en kontring. Vi har muligheten til å få redusert og få en sluttspurt, men bommer dessverre på straffen, sier han til Fotballnerd.no.

Tommy Høiland skred fram til straffemerket ve stillingen 2-0. Han prøvde seg på en Panenka, men mislyktes. Brann-keeperen Ali Ahamada reddet forsøket fra krittmerket. Løkberg ville likevel ikke kritisere lagkameraten for sterkt.

- Annonse -

– Høiland er vanligvis sikker. Synd han ikke var det i dag, sier midtbanespilleren.

Les også: Både Kurtovic og Bringaker misfornøyde med poengdelingen

Viking kunne allerede ha fått et straffespark i førsteomgang. Ahamada traff Even Østensen i hodet da han prøvde å bokse en ball. Løkberg retter derfor sin kritikk mot dommeren Tommy Skjerven, i tillegg til eget lag.

– Hvordan vi ikke får straffespark i førsteomgang på nedboksinga av Østensen klarer ikke jeg forstå. Men, alt i alt var vi ikke gode nok. Vi må hjem og øve, sier han.

Brann reiser til Aalesund på onsdag, mens Viking tar imot Mjøndalen. Løkberg sikter mot Vikings første tre poeng mot de brunkledde.

– Vi er uten tvil revansjesugne, avslutter Løkberg.

Norsk fotball diskuterer du i Facebook-gruppen: Vi som følger norsk fotball

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -