Tidligere Raufoss-back klar for Kristiansund

291
Bilde: Bjørn Marstrøm Johannessen, Fotballnerd.no

Snorre Strand Nilsen tar steget opp til Eliteserien. Den tidligere Raufoss-backen har signert for Kristiansund.

Strand Nilsen var på utgående kontrakt i Raufoss, og forlater klubben etter nesten fire år. Dermed kommer han vederlagsfritt til Kristiansund. Høyrebackens avtale med Kristiansund varer ut 2023.

– Jeg er utrolig glad for å ha signert for KBK, og jeg gleder meg veldig til å komme i gang. Dette er noe man har jobbet for hele livet, så det er jo en guttedrøm som går i oppfyllelse. KBK er en klubb som jeg kommer til å trives veldig bra i og som kan utvikle meg til å bli en bedre fotballspiller, sier Strand Nilsen til KBKs hjemmeside.

Les også: Kultspiller død – ble kun 37 år gammel.

- Annonse -

23-åringen legger ikke skjul på at han har store mål med sin nye klubb.

– Tiden som kommer i KBK tror jeg kommer til å bli veldig bra. Jeg kommer til en utrolig bra klubb med fantastiske supportere, mange gode spillere, men også et bra trenerteam. Jeg gleder meg til å jobbe med Michelsen, en trener jeg har beundret de siste årene! Jeg håper at jeg kan være med å bidra til at klubben kan ta medalje og kanskje et lite Europa-eventyr, sier han.

Les også: Haaland, Sørloth & co.: Slik har de norske Tyskland-proffene prestert høsten 2020

For Raufoss har Strand Nilsen siden 2017 spilt 89 offisielle kamper. Den offensive backen har scoret 14 mål og spilt sju målgivende pasninger.

– I Snorre får vi bedre dekning på backplass på høyresiden. Han er en offensiv back, med gode innlegg og en meget god dødballfot. I tillegg til at han kan spille back, har han også erfaring som midtbanespiller. Snorre er forholdsvis ung og har allerede bra erfaring fra OBOS-ligaen, sier Kristiansunds sportslige leder Kenneth A. Leren.

Norsk fotball diskuterer du i Facebook-gruppen: Vi som følger norsk fotball

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -