Raufoss-storseier mot HamKam: – På vei til å bli tydelige på Raufoss-stilen

528
HamKam og Raufoss møttes til treningskamp. Bilde: Sören Döpker, Fotballnerd.no.

(HamKam – Raufoss 1-5) Raufoss sikret seieren mot HamKam i en målrik førsteomgang.

12 dager etter at Raufoss slo HamKam 4-1 på Nammo stadion, møttes lagene igjen på Briskeby. Mens HamKams nysignering Rasmus Lindkvist debuterte for hjemmelaget, fikk flere Raufoss-spillere muligheten som ikke har fått mye spilletid tidligere i oppkjøringen.

Likevel var Raufoss det klart beste laget på Briskeby og vartet opp med flere gode kombinasjoner og angrep. To straffespark av Marius Alm sendte gjestene i føringen, før Andreas Helmersen og Jakob Nyland økte ledelsen til 4-0. Albert Berisha reduserte for HamKam, men Helmersens scoring sørget for at Raufoss ledet 5-1 til pause.

– Vi jobber med offensiv struktur og defensiv struktur. Vi er på vei til å bli tydelige på Raufoss-stilen, skriver Raufoss-trener Christian Johnsen i en SMS til Fotballnerd.no.

I andreomgangen forsvarte HamKam seg bedre, og det ble færre målsjanser enn før pausen. Raufoss benyttet anledningen til å bytte inn tre juniorer, og vant kampen fortjent.

– Det ble en kamp hvor vi fikk mye spilletid på en del spillere som ikke har fått så mye tidligere i år, trekker Johnsen fram.