Tett på Sogndal.

570
Rune Sjøberg Sogndal fotball

Me er langt ute i desember, snøen ligg som eit kvit teppe på bakken og ballen ruller endå på Fosshaugane Campus. Spelarar og støtteapperat som ikkje har fått lov til å reise heim men som måtte gjera det beste ut av det i denne rare tida me er inne i.
Dette skriv sogndalspelarane om sesongen, alternativ julefeiring og om finalen mot Mjøndalen på mandag.

Sogndalspelar Endre Kupen:
Det har vore ein ganske lang og hard sesong men det har vore veldig arti og spille for Sogndal i år. Spilt underholdene fotball som folk lika og sjå!
Nå er det kamp igjen en kamp igjen og det blir ei finale, så håper eg vi vinner den.
Det er litt rart og ikkje vere heime med familien, men det blir jul neste år og så det går egentlig fint, skulle no helst vore heime. Men som eg har sagt til lagkameratane mine så må de ikkje bli forgjeves at vi er her og trener i romjula. Må vi F… meg vinne den kampen. Det er ei finale vi skal spille så alt kan skje i den kampen! Men forventa og trur at Mjøndalen kommer ut i hundre, men det skal vi og! Så de blir ein hard og underholdene kamp! Kanskje Mjøndalen har litt meir rutine i laget men det betyr ikkje så mykje i ein enkelt kamp der alt kan skje. Så håper eg at vi trekker det lengste strået og vinner.

Sogndalspelar Tomas Kristoffersen:
Det har jo selvfølgelig vært litt spesielt. Første halvdel av året blei jo veldig rart, med permiteringer og trening uten kontakt. Men når vi først kom i gang kampa i juli har det vært gøy med masse matcha på kort tid. Det e tross alt kampa som e artigste.
Nei det oppsummere jo kanskje detta litt spesielle året. Men det e jo først og fremst gøy å kunne være med å kjempe og ha gode sjansa for å klare opprykk. Så har vi gått 100% for å gjøre så godt vi kan, og heller se frem til jul neste år. Selvom æ trur at alle har fått en flott jul selvom den ikke har vært som normalt. Det blir en spennanes å tøff kamp. Der vi bare skal slippe oss løs å prøve å spille god fotball og gjøre alt for å vinne kampen.

Sogndalspelar Axel Jørgensen Kryger:
Det har vært en god forskjell på årets sesong kontra sesongene jeg har spilt før. Kampprogrammet har jo vært mye tettere og tøffere pga corona. Noe som har gjort at vi ikke har fått trent like mye som før for å spare belastningen. Men det kjekkeste som spiller er jo å spille kamper, så sånn sett har det vært helt greit! Resultatene har også vært bra for oss store deler av sesongen, noe som har hjulpet på.
Den alternative julefeiringen var super! Lise Sundberg fikset alt for oss. Hun hadde pyntet lokale på Krydder med juletre og annen julepynt, samtidig som maten var helt fantastisk!
Vi på laget storkoste oss! Selvfølgelig var det rart å ikkje være sammen med familien, men dette var en god erstatning når det først ble som det ble.
Det blir en meget spennende kamp mot Mjøndalen! Vi er veldig klar for å dra dit for å vinne. Det gjelder å gjenskape prestasjonene vi har hatt når vi har vært på vårt beste, Så er jeg sikker på det blir seier. Det ville vært en fantastisk avslutning på et meget spesielt år om vi vinner mot Mjøndalen.

- Annonse -

Sogndalspelar Mathias Sundberg:
Det har vore ein sesong som har vert utfordande og vanskelig på mange måtar. Likevell syns eg at vi har håndtert situasjonen veldig bra og vi har vert positive og konsentrert oss om det vi kan gjere noke med.
Det er sjølvsagt merkelig å ha ei alternativ jul men fotballen setter vi fremst så då måtte det bli sånn i år.
Gleder meg veldig til kampen og eg trur at vi har veldig gode muligheter til å komma seirende ut. No gjeld det å forberede seg best mulig og legge ned ned alt som er mulig i årets siste kamp.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -