Lokaloppgjør og bunnkamp på Reknesbanen

447
Molde FK
Molde logo

Lokaloppgjør og bunnkamp på Reknesbanen

Træff – Molde 2  1 – 3

Træff og Molde 2 spilte en svært viktig kamp i oddsenligaen avdeling 4 på Reknesbanen. Flere av a-lagsspillerne til Molde trenger kamptrening, og det fikk Træff merke. Mushaga Bakenga stod for alle 3 målene til Molde 2 forholdsvis tidlig i første omgang og Fredrik Semb Berge gjorde livet surt for Træffs offensive spillere. I tillegg spilte solide Magne Simonsen som ofte er å se i a-lagstroppen til Molde og Sander Svendsens yngre bror Tobias som blir hyllet som et supertalent i Molde-leiren.

Træff og Molde 2 lå begge i bunnen av tabellen før kveldens kamp. Molde 2 kan puste litt lettere nå etter at 3 poeng er sikret mot byrivalen Træff. Det tok ikke mer enn 5 minutter før Mushaga Bakenga var på farten, utnyttet en forsvarstabbe hos hjemmelaget, kranglet med seg ballen og satte ballen kontrollert bak keeper Beinset i Træff-målet.

Det andre målet kommer i det 12. minutt etter at Træff-kaptein Stian Rødal pådrar seg frispark og gult kort. Frisparket blir svingt inn av Eskil Rønningen og ender opp på vrista til Mushaga Bakenga som banker inn dagens andre.

- Annonse -

Hat-tricket til Bakenga blir fullført i det 34. minutt da han regelrett løper fra Træff-forsvaret og kroner det hele med en elegant lobb over keeper.

Etter det siste målet til Molde dør kampen litt. Molde-laget er forståelig nok fornøyd med stillingen og virker å være litt på «cruise control». Træff klarer allikevel ikke å utnytte dette før dommeren blåser for pause og lagene går i garderoben på stillingen 0-3.

I andre omgang fortsetter det der det slapp i første. Træff har mye ball, men skaper svært lite og Molde 2 har god kontroll på det Træff hadde å by på.

I det 55 minutt blir Mushaga Bakenga byttet ut, og litt av brodden til Molde-laget forsvinner noe som er svært åpenbart på banespillet.

Træff får mer og mer ballbesittelse utover i omgangen, men er allikevel tilsynelatende helt ufarlige frem til 80. minutt da Magne Simonsen roter i eget forsvar og mister ballen til Simen Tangen. Han kommer alene med keeper Neydson da Silva. da Silva suser inn med bena først og klipper ned Tangen. Han fanger riktignok ballen, men gjør det etter å ha truffet med taklingen. Dommeren peker på straffemerket og gir keeperen gult kort, et kort det muligens burde vært en annen farge på. Stopper Bjørnar Eltervåg, med fortid i adecco-ligaen som Randaberg-spiller, setter en utagbar straffe oppe i høyre kryss.

Etter Træff-målet våkner kampen litt til liv igjen, men det blir ikke mer scoringer i kampen. Det ser fryktelig mørkt ut for Træff nå med 4 kamper igjen og det skal veldig mye til for at Træff skal berge plassen med 6 poeng opp til trygg plass. Molde 2 klatret opp til trygg plass enn så lenge.

Molde 2 lagoppstilling:

Neydson da Silva, Fredrik Semb Berge, Martin Ove Roseth, Kristian Fredrik Aasen Strande, Magne Simonsen, Eskil Rønningen, Kjetil Holand Tøsse, Ola Ormset Husby, Tobias Hammer Svendsen, Erlend Hustad, Mushaga Bakenga

Træff lagoppstilling:

Andreas Viken Beinset, Anders Hagset Stavnesli, Stian Samdal, Bjørnar Eltervåg, Stian Hagbø Olsen, Ronny Farstad Fredriksen, Ole Kristian Rødahl, Stian Berg Rødal, Arne Amar Kotlica, Lasse Brandal, Alexander Jonassen

 

(Kilder: RBnett.no)

 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -