Råde feilet da det gjaldt

456
Fra kampen mellom Råde og Gresvik. Foto: Per Johan Waag

Råde skulle bare spille uavgjort borte mot tabelltoer Trosvik 2, men nervene tok overhånd.

Trosvik kom best ut i starten av første omgang, og skaffet et straffespark tidlig i kampen. Det ble satt sikkert til høyre for keeper. Trosvik fortsatte å kjøre kampen, og hadde flere gode muligheter til å øke. Så kom topplaget Råde på en sjelden visitt. Et innlegg endte til slutt opp i beina til Christian Magnussen, som kaldt satt ballen i nota. Det skulle ikke vare lenge, for  Trosvik fortsatte å kjøre. Like før pause havner et innkast i beina på en Trosvik-spiller, og ballen ender opp i mål.

Andre omgang startet tøft, og Trosvik fikk en mann utvist tidlig. Mye frem og tilbake, men så smalt det. Et svakt skudd ble oppskriftsmessig reddet av Trosvik-keeper Sahlin, men han mistet så ballen. Der lå Simen Hedlund og lurte, og satt ballen i åpent mål. 2-2, og Råde styrte mot opprykk. 90 minutter var spilt, og feiringen var kun minutter unna, men Trosvik hadde frispark i god posisjon. Et godt innlegg endte opp på bakerste stolpe. Der hoppet en Trosvik-spiller i været, headet i stolpen, inn i Råde-keeper og i mål.

Dermed vant Trosvik 2 toppkampen, og det er fortsatt liv i opprykkskampen. Råde leder nå med 7 poeng, og det er 3 kamper igjen å spille.