Markus Norheim Cham vender hjem til Østsiden Fotball

921
Østsiden logo

Markus Norheim Cham (30) har signert en kontrakt med moderklubben Østsiden som gjelder for 2018-sesongen. Han kommer fra spill i Lyn Toppfotball, der han endte til slutt på 21 kamper og 12 mål.

Han startet sin karriere i 2003 i Østsiden der han gikk gradene i ungdomsavdelingen. Så har han vært innom en rekke klubber som Fredrikstad FK, KFUM Oslo (19 kamper og 3 mål), Frigg Oslo (29 kamper og 11 mål), Moss FK (4 kamper og 2 mål), Kjelsås (6 kamper og 2 mål), Nybergsund IL Trysil (16 kamper og 4 mål), Mysen (25 kamper og 23 mål) og Råde (9 kamper og 10 mål) før han kom til Lyn Toppfotball.

Han har også tidligere prøvespilt for eliteserieklubbene Strømsgodset og Viking.

Østsidens assistenttrener Raymond Kvisvik sier til ossia.no at klubben har fått på plass en solid offensiv forsterkning. Med sine 192cm på strømpelelesten er han jo for en kraftspiss å regne. Markus kan spille på flere strenger. Han har en fin fotballalder, og besitter flere egenskaper. Han har et klokt fotballhode og spiller ofte frem andre også. Han har et enormt rykk med et godt skuddbein, dessuten ruver han bra i lufta. Markus blir en viktig mann. Han har rutine og vi forventer at han bretter opp og går foran og viser vei. Kvisvik sier videre at Øssia jobber på videre for å styrke stallen, avslutter Kvisvik til klubbens hjemmeside.

Vil du være med på vår storsatsing?

- Annonse -

Markus Norheim Cham sier i en kommentar til ossia.no at han gleder seg til å ta fatt på en sesong for moderklubben Øssia igjen. -Jeg synes det er ekstra moro å kunne bidra til at fotballmiljøet i Øssia består, og på et høyt nivå som mulig.

 

 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -