"Bytt ut Sterling med Walcott"

156

«Bytt ut Sterling med Walcott»

Tidligere Arsenal-spiller Paul Merson mener at Liverpool ville kommet godt ut av dersom Sterling forsvant og Walcott ble hentet inn. Han er også svært kritisk til Sterling i forhold til kontraktsforhandlingene han har med Liverpool.

Du har sikkert hørt det før, Theo Walcott til Liverpool. Ryktet har versert i flere år, men ikke skjedd. Walcott som lenge vært en av engelsk fotballs største yndlinger, med svært skadeutsatt, har slitt med å få karrieren helt på hell de siste årene. Raheem kom som en komet for et par år siden, var forrige sesong fantastisk for Liverpool. Nå har han satt seg på bakbeina i kontraktsforhandlingene med Liverpool, og ryktes bort. Paul Merson mener at Walcott inn for Sterling ville vært en kjempedeal for Liverpool.

– Hvis Theo Walcott går til Liverpool og Walcott motsatt vei pluss noen penger, vil Liverpool ha gjort århundrets deal. Hvis Sterling går til Arsenal, vil han spille? Jeg tror ikke han er en typisk Arsenal-spiller. Jeg synes ikke han går godt nok overblikk og flytter ballen raskt nok.

Sterling skal etter ryktene ha avslått en ny Liverpool-kontrakt der han får en ukelønn på £100 000, dette synes Merson er merkelig.

- Annonse -

– Jeg synes det er helt uforståelig når Liverpool, en av verdens største klubber, tilbyr han £100 000 i uka, og han avslår det. Jeg tror han kommer til å slite. Fansen kommer til å la han høre det, han burde senke hodet og ta pengene, han får dårlige råd. Eller, dårlige råd er ikke riktig, det er verre enn det, sier Merson og sikter trolig til ungguttens agent.

– Han er 20 år og blir tilbudt £100 000 i ukelønn, han er ser ikke etter sin siste overgang, han har to overganger igjen i seg, dersom han utfyller potensialet sitt. Problemet er, disse spillerne tar feil valg. Vi tenker «hvor er alle våre gode unge spillere?» De vil ikke bli så gode som de kan bli. Se på Scott Sinclair, han ville spilt 30 kamper for England nå, hvis han ikke gikk til Manchester City, alle visste jo at han ikke ville få spilletid i City. Jeg kan absolutt se likhetene mellom Sinclair og Sterling.

Raheem Sterling har fortsatt en kontrakt som strekker seg til sommeren 2017, og Brendan Rodgers er selvsikker på at spilleren ikke skal noen steder. Spiller og klubb planlegger nye kontraktsforhandlinger i løpet av sommeren. Sterling har tidligere blitt linket til både Arsenal og Real Madrid.

Kilde: Sky Sports

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -