Chelsea Kan Ha Funnet Ny Keeper – Her Er Ukas Fotballrykter Fra England

557

Våren har ankommet, fuglene synger og fotballkampene blir mer og mer intense mens toppklubbene i England prøver å skaffe seg Champions League-plass så de kan hente bedre spillere. Her er ukas fotballrykter fra England.

Brendan Rodgers og Liverpool trenger sårt en angrepspiller som kan score mål, nå har de funnet svaret. Ifølge Daily Express som siterer AS har Liverpool sett seg ut ‘den nye Aguero’. Denne 21 år gamle angrepspilleren heter Luciano Vietto og har for øyeblikket en kontrakt med Villareal. Vietto har en utkjøpsklausul på ca. 10 millioner euro, noe som skal være innenfor rammene for The Reds. Da er det bare et problem at Vietto’s agent, Jorge Cysterpiller, melder om interesse fra Real Madrid og to ukjente Bundesliga lag.

'Den nye Aguero'? Luciano Vietto er ønsket av blant annet Liverpool.
‘Den nye Aguero’? Luciano Vietto er ønsket av blant annet Liverpool.

Forrige uke var det Liverpool som ville ha ny keeper, nå er det Arsenal som vil forsterke på keeperplassen. London-klubben skal ifølge Metro ha kastet seg inn i kampen om Petr Cech nok en gang, nå skal også Mourinho være klar til å selge den aldrende tsjekkeren til sine store rivaler lenger nord i London. Da slipper han ihvertfall å flytte.

Chelsea må isåfall få inn en ny keeper, en keeper som kan true Thibaut Courtois sin plass i laget, en keeper som alle angrepspillere frykter å møte en mot en. Hvem er denne fantastiske keeperen, spør du. Neuer? Nei. Ifølge The Guardian skal Chelsea være klare til å signere den fantastiske Rob Green.

- Annonse -

James Milner har en svært usikker sommer foran seg, men nå skal Liverpool ha trappet opp jakten på engelskmannen sier den spanske avisen Fichajes. Liverpool ser på Milner som Stever Gerrard sin erstatter i klubben, så får vi se om han kan fylle skoene til en så innflytelsesrik spiller.

Forsvinner til sommeren. James Milner går gratis til sommeren, hvor ender han opp?
Forsvinner til sommeren? James Milner går gratis til sommeren, hvor ender han opp?

Det er ingen hemmelighet at Manchester United trenger forsterkninger i forsvarsrekka, da passer kanskje en 31-år gammel forsvarspiller som spiller for Barcelona. Ifølge Metro har nå Dani Alves sin agent meldt at forsvarspilleren er på vei vekk fra den katalanske klubben. Manchester United skal være veldig klar til å snappe opp Alves om han bestemmer seg for å dra.

Kevin-Prince Boateng spilte en gang for Tottenham, det gikk ikke så bra. Nå skal Tottenham sine naboer, Arsenal, være klare til å gi et bud på den 27 år gamle Schalke-spilleren, melder Metro. Midtbanespilleren har ikke fått nettkjenning på en stund og spiller ikke helt fantastisk, men Schalke skal være klare til å godta et bud fra The Gunners på rundt 10 millioner pund til sommeren, så får vi se om et nytt London-opphold kan friste den tyskfødte Ghaneseren.

Lukas Podolski har til slutten av sesongen på å signere en permanent avtale med Inter Milan, ellers vil han bli sendt tilbake til Arsenal. Den polskfødte tyskeren har ikke levert til mål etter at han kom på lån til klubben i januar. Nå melder Italienske Tuttosport at hvis ikke Podolski forbedrer seg vil han bli kastet rett ut av klubben og tilbake til Arsenal-benken.

Tilbake til benken? Lukas Podolski må forbedre seg for å ikke bli kastet tilbake til Arsenal.
Tilbake til benken? Lukas Podolski må forbedre seg for å ikke bli kastet tilbake til Arsenal.

Everton har ikke hatt en veldig god sesong, med en 14. plass vet Merseyside-klubben at de må forsterke. Nå har Roberto Martinez sett seg ut Inter Milan’s Mateo Kovacic for rundt 15 millioner euro. The Guardian melder at Kovacic ville vært en bra spiller for Everton å hente. Min mening? Everton burde satse på dette.

Everton's nye konge? Mateo Kovacic er sterkt ønsket av Liverpool-klubben.
Everton’s nye konge? Mateo Kovacic er sterkt ønsket av Liverpool-klubben.

 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -