Steve Bruce og Gustavo Poyet nær slosskamp

136

Hull City – Sunderland 1-1

Sunderland-manager Gustavo Poyet var ikke helt fornøyd med hvordan kampen mellom Hull og Sunderland ble spilt. Ni minutter før slutt ble han sendt på tribunen av dommer Mike Dean for å ha sparket til en bøtte med flasker.

Da den uruguayanske treneren skulle takke Hull-manager Steve Bruce for kampen valgte han en del stygge ord å si til sin kollega, noe Bruce ikke fant seg i. Heldigvis for Poyet var assistentdommer raskt ute og fikk stoppet Bruce fra å fly på han i rent raseri, noe Poyet burde være glad for.

– Det er fotball, sånne ting skjer. Jeg er gammeldags. Det er bedre at jeg sparker bøtter enn andre ting. Det er bare å beklage hvis jeg setter et dårlig eksempel, sier Poyet etter kampen. Han fikk også spørsmål om hva han sa for å få Bruce så sint, det ville han ikke svare på.

– Du får spørre han om hvorfor han kom bort. Jeg håper han ikke er sur på meg og at vi kan ta et glass vin etterpå, sier Bruce om hendelsen.

Verken Hull eller Sunderland skal være spesielt fornøyd med resultatet, da begge lag trengte 3 poeng, men vi får være glade det ikke ble en stor slåsskamp mellom de to. Forøvrig var det Dame N’Doye som ga Hull ledelsen etter 15 minutter spilt, etter å ha styrt inn Tom Huddlestone sitt frispark med hælen. 1-0 var også stillingen til pause. Gjestene klarte derimot å utligne med snaue 13 minutter igjen av kampen. Om Jack Rodwell ga Sunderland scoring med hodet eller armen er vanskelig å si, men ballen hadde trolig endt i mål uansett.

Hull ligger da på 15. plass, fem poeng over nedrykk, mens Sunderland ligger på plassen under, bare fire poeng over streken.