Chelsea kan hente Alex Sandro for 660 millioner

441

Antonio Conte har gjort Juventus et tilbud de ikke kan avslå. Chelsea vil ha den brasilianske backen og de er villige til å bruke opp til 70 millioner euro.
Bianconeri, som allerede har mistet Dani Alves, har takket nei til et forrige tilbud, men summet har nå blitt altfor stort for Juve å ignorere.
Klubben prøvde å overbevise Alex Sandro med et toårskontrakt på 5 millioner euro per sesong, men salget skal likevel være utrolig god forretning for Juventus.
De hentet spilleren fra Porto i 2015 for «bare» 26 millioner euro, altså kan de tjene nesten 200% på overgangen.
Forresten har Juventus’ sportslig leder Beppe Marotta bekreftet at klubben ikke vil holde spillerne som vil bort. Det har skjedd bare for noen dager siden med Dani Alves og nå har Juventus 70 millioner gode grunner til å skille lag med Alex Sandro.

Ut Alves og Sandro, inn Darmian og Spinazzola?

Juventus er vel allerede på jakt etter et nytt backpar. Man Uniteds Matteo Darmian er toppvalget, men de også leter etter et billigere, hjemmelaget alternativ.
22-åring Leonardo Spinazzola hadde en god sesong på utlån i Atalanta og skulle bli der utover 2017-18. Moderklubben vil nå kalle ham tilbake i sommer allerede, selv om de svarte og blåe fra Bergamo ikke skal gi seg uten å kjempe (eller uten å tjene noe på den avbrutte avtalen).

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

- Annonse -
[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -